Béžová napínací plachta na postel

399 Kč  s DPH

MARPRZJ-003

Chcete, aby se Vám na Vaší posteli dobře spalo a cítili se dobře po celou noc? Nabízíme Vám ložní prostěradla, které jsou příjemné na dotek a Vám se na nich bude pohodlně ležet. Široká škála barev a rozměrů Vám nabízí vybrat si vhodné prostěradlo, které doladí Vaši ložnici do posledního puntíku.

Množství:

Prostěradla jsou vyráběny nejmodernější technologií, která zaručí, že textilie plachty se při opakovaném praní nezničí, nezbledne, neztratí svou měkkost a pružnost. Plachty mají v lemu všitou gumu, takže se Vám nebudou během spánku vysouvat z matrace, ale budou pevně na něm držet celou noc. Už Vás každé ráno nebude trápit žádné napravování plachty. Prostěradlo je elastické a snadno se na matraci navléká. Nabízíme Vám je v různých barvách a rozměrech, takže ani tomu nejhrubšímu matraci nebude problém najít tu správnou velikost.

Materiál: 82% Bavelna, 12% polyester

Gramáž: 150g/m2

 

 

Ložní prostírání jako dárek? Proč ne! Chcete-li blízkému darovat ložní povlečení, tak přibalte k němu i plachtu na postel a pojistěte se, že vše bude spolu hezky barevně ladit.

  • BarvaBéžová
  • MotivBez motívu

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.