Květový pupen ložní povlečení žluto hnědé barvy

408 Kč  s DPH

MARPAR3-67

Hledáte luxusní povlečení s nadčasovým vzorem a živými barvami, které za pár vteřin dokážou vynoviť Váš pokoj? Pokud patříte mezi ty, kteří kladou důraz na kvalitu a dlouhou životnost materiálu, tak pak jste tady správně.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Povlečení z mikrovlákna

Chcete rychle a z pohodlí Vašeho domova změnit svou ložnici? Proč ne! U nás ji zkrášlíte jednoduše a bez starostí. Vyberte si z množství moderních a oblíbených motivů ložního povlečení, které Vás zlákají svými barvami a krásnými vzory, které promění Váš pokoj k nepoznání. Můžeme Vám nabídnout i závěsy, přehozy na postel s podobným vzorem i zbarvením a aby přeměna byla úplná, tak i ložní prostěradla, deky či koberce. Naše povlečení jsou vyráběny z nejkvalitnějších materiálů, proto se Vám při opakovaném praní nezničí.

Na přiložené foto příloze produktu je zobrazen přiblížen detail obrázku, který se nachází na produktu. Ve skutečnosti jsou ty obrázky menší a na produktu je jich více.

 

Rozměry ložního povlečení:
šířka 160 x délka 200 cm

 

Praní: Doporučujeme Vám prát při teplotě 30 ° C, nepoužívat chemické bělidla a prát naruby.

Tolerance rozměrů + / -3%.
Materiál: syntetická saténová bavlna (100% mikrovlákno)


 

Tyto ložní povlečení jsou dodávány v elegantním plastovém obalu a jsou vhodné jako dárek, kterým zaručeně překvapíte. Je to komplet ložního povlečení složený ze 3 částí:

-2ks povlaky na polštáře rozměr 70 x 80 cm.
-1ks povlak na přikrývku rozměr 160 x 200 cm

  • BarvaŽlutá
  • MotivKvětový vzor

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.