Benzínový kultivátor s výkonem 5,2 HP 34CM

5 059 Kč  s DPH

6 199 Kč

-18%

POWPM0756

Benzínový kultivátor s výkonem 3,8 kW / 5,2 HP, objemem motoru 52 cm3, s maximálními otáčkami 6500 ot/min, objemem palivové nádrže 1,2 L a hmotností 17 kg.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kultivátory

Kypřič ocení každý záhadník či pěstitel, zařízení lze využívat během celé sezóny, v jarním a letním období pro přípravu půdy v závislosti na druhu plodin, které pěstujete. Na podzim můžete do půdy přidat kompost nebo hnojivo a připravit půdu na zimu. Na zadní straně zařízení jsou dvě silniční kola. Jsou velmi užitečné pro regulaci pracovní hloubky zařízení a pro jeho pohyb. Efektivní dvoutaktní motor o objemu 52 cm3 generuje výkon 5,2 HP. Manuální startér a kvalitní membránový karburátor s palivovým čerpadlem a nastavitelnou sací silou zlepšují okamžitý start motoru.

 

Součástí balení:

  • Tiller
  • 4 nože
  • Sada klíčů
  • Šroubovák
  • Modul s kolečky
  • Nádrž na přípravu paliva

 

Páka se strunou lanka jednoduše aktivuje noži přenos pohonu z motoru na hřídel. Na rukojeti je také tlačítko pro okamžité vypnutí motoru. Rukojeti jsou pokryty protiskluzovou úpravou, která zvyšuje přilnavost při práci. Bezpečnostní spínač a plynová škrtící klapka jsou umístěny tak, aby co nejvíce usnadnily používání stroje. Další výhodou je možnost složení madel po ukončení práce, takže Vám stroj nezabere moc místa. Zařízení je vybaveno sadou 4 řezacích nožů s pracovní šířkou 340 mm. Čepele jsou zajištěny pevným krytem. To vám umožní pracovat v hloubce 130 mm.

 

Technické parametry:

Výrobce : POWERMAT

Model: PM-GGS-520M

Výkon: 3,8 kW / 5,2 km

Typ motoru: 2-taktní

Druh paliva : směs 1:25

Objem motoru: 52 cm3

Otáčky motoru: 6500 ot/min

Pracovní šířka: 340 mm

Pracovní hloubka: cca 130 mm

Typ startéru: manuální

Objem palivové nádrže: 1,2 L

Hladina akustického tlaku: LWA 93 dB (A)

Čistá hmotnost: 17 kg