Elektrický kultivátor o výkonu 2000 W

3 899 Kč  s DPH

5 699 Kč

-32%

POWPM0936

Elektrický kultivátor s výkonem 2000 W, napájením 230 V/~50 Hz, pracovní šířkou 450 mm, rychlostí stroje 378 ot/min a hmotností 10,1 kg.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kultivátory

Kultivátor POWERMAT je vybaven 3-stupňovým nastavením výšky, díky čemuž se snadno přizpůsobí vašim vlastním potřebám. Všechny řezné prvky jsou zajištěny pevným krytem, který zajišťuje bezpečnou práci. Velká pracovní šířka. Zařízení je vybaveno 4 sadami ostrých, tvrzených řezných nožů namontovaných na otočném hřídeli. Čepele jsou profilovány tak, že se automaticky zakousnou do půdy. Celková pracovní šířka je 450 mm, díky čemuž lze zařízení použít jak v nově upravené zahradě, tak před založením trávníku. Výkonný 2000 W motor vyznačující se spolehlivostí a nízkou hlučností je dobrou alternativou pro malé spalovací motory.

Díky použití elektromotoru je přístroj lehký a funkční, kompaktní design usnadňuje manévrování s přístrojem a nevyžaduje velkou sílu uživatele. Tělo přístroje je vyrobeno z kvalitního plastu, který jej chrání před nárazy kamínků a jiných předmětů. Ergonomické rukojeti usnadňují ovládání kultivátoru, rozestup rukojetí je optimalizován pro zajištění pohodlí při práci. Na rukojeti je navíc háček pro zavěšení napájecího kabelu což podporuje komfort při používání stroje. Celá konstrukce se snadno montuje díky použití madel s křídlovými maticemi, což výrazně urychluje demontáž zařízení pro posezónní uskladnění.

 

Technické parametry:

Napájení: 230 V / ~ 50 Hz

Maximální výkon: 2000 W

Provozní rychlost nástroje (bez zatížení): 378 ot/min

Pracovní šířka: 450 mm

Maximální pracovní hloubka: 220 mm

Podmínky použití (teplota): 0°C - + 32°C

Třída ochrany: II

Celková výška: 134 cm

Délka napájecího kabelu: 43 cm

Deklarovaná hladina akustického výkonu: 93 dB(A) K = 3,0 dB(A)

Úroveň vibrací na tyči: 0,747 m/s²

Čistá hmotnost: 10,1 kg

Počet řezných nožů : 24

  • BarvaOranžová

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.