Designové zrcadlo s ornamenty

874 Kč  s DPH

l61

Tak jak se my lidé rádi dozdobíme pěkným šperkem a hodinkami, stejně rádi dotváříme i interiér našeho bytu či domu. Zrcadla jsou klenotem, díky kterému bude Váš pokoj vypadat moderně a místnost, kde budou umístěny, bude vypadat větší, vzdušnější a prostornější.

Množství:

Kulatá či oválná dekorační nalepovací akrylové zrcadla se perfektně hodí na stěnu do předsíně, chodby, obýváku ale i do ložnice. Zrcátka, které v naší nabídce najdete jsou dekorativní, což znamená, že odraz, který v nich vidíme je mírně zkreslený. Nedoporučujeme proto, aby tyto zrcadla byly využívány jako úplná náhrada klasických zrcadel, u nichž je odraz přesný a ostrý. Zrcátka, jako dekorace na zdi, se vám budou líbit, pokud chcete moderně a stylově dotvořit Váš pokoj a nástěnné obrazy nejsou přesně tím, co si představujete.


Výhodou dekorativních zrcadel je také to, že na stěnu se nalepují pomocí speciální přiložené pásky a není tak třeba do stěny vrtat jakékoliv díry, které tam pak zůstanou. Některé ze zrcadel v naší nabídce se skládají z více částí, proto, pokud si chcete vytvořit jiný obrázek, jak je uvedeno v šabloně, můžete se realizovat. Jelikož jednotlivé části zrcadel nejsou navzájem spojeny, můžete při aplikování akrylových zrcadel na stěnu popustit uzdu své fantazii. Při práci s těmito oválnými nalepovacími zrcadly se nemusíte obávat poranění. Materiál, ze kterého jsou akrylové zrcadla vyrobeny, je nerozbitný, lehký a hrany jsou opracovány tak, aby nebyly ostré. Manipulace s dekorativními nalepovacími zrcadly je tak bezpečná a kreativní.


Šířka: 50 cm
Výška: 50 cm
Tloušťka: 3 mm
Počet dílů: 1



Dekorativní zrcadla jsou vyrobeny z italského akrylového skla. Zrcadla jsou lehké, nerozbitné a odraz v nich je mírně zkreslený. Tyto zrcadla jsou vhodné pouze pro dekorační účely.


vvvvv


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

Ochrana materiálu a montáž: zrcadlo na stěnu aplikujete jednoduše, a to pomocí silné oboustranné lepicí pásky, která je umístěna na zadní straně zrcadla. K tomu, abyste dosáhli dokonalý a přesný ornament Vám pomůže šablona a návod, který najdete v balení. Na povrchu zrcadla je také nalepena ochranná fólie, díky které se zrcadlo v krabici nijak nepoškrábe. Po umístění zrcadla na stěnu doporučujeme tuto ochrannou fólii ze zrcadla odlepit.

 

www

 

Balení: dáváme si záležet na tom, abyste zboží, které si objednáte, obdrželi bez poškození. Zrcadla proto balíme do hrubé kartónové krabice.

 

xxx

  • MotivModerní