Moderní zrcadlo do předsíně

845 Kč  s DPH

FLEL24

Tak jak se my lidé rádi dozdobíme pěkným šperkem a hodinkami, stejně rádi dotváříme i interiér našeho bytu či domu. Zrcadla jsou klenotem, díky kterému bude Váš pokoj vypadat moderně a místnost, kde budou umístěny, bude vypadat větší, vzdušnější a prostornější.

Množství:

Kulatá či oválná dekorační nalepovací akrylové zrcadla se perfektně hodí na stěnu do předsíně, chodby, obýváku ale i do ložnice. Zrcátka, které v naší nabídce najdete jsou dekorativní, což znamená, že odraz, který v nich vidíme je mírně zkreslený. Nedoporučujeme proto, aby tyto zrcadla byly využívány jako úplná náhrada klasických zrcadel, u nichž je odraz přesný a ostrý. Zrcátka, jako dekorace na zdi, se vám budou líbit, pokud chcete moderně a stylově dotvořit Váš pokoj a nástěnné obrazy nejsou přesně tím, co si představujete.


Výhodou dekorativních zrcadel je také to, že na stěnu se nalepují pomocí speciální přiložené pásky a není tak třeba do stěny vrtat jakékoliv díry, které tam pak zůstanou. Některé ze zrcadel v naší nabídce se skládají z více částí, proto, pokud si chcete vytvořit jiný obrázek, jak je uvedeno v šabloně, můžete se realizovat. Jelikož jednotlivé části zrcadel nejsou navzájem spojeny, můžete při aplikování akrylových zrcadel na stěnu popustit uzdu své fantazii. Při práci s těmito oválnými nalepovacími zrcadly se nemusíte obávat poranění. Materiál, ze kterého jsou akrylové zrcadla vyrobeny, je nerozbitný, lehký a hrany jsou opracovány tak, aby nebyly ostré. Manipulace s dekorativními nalepovacími zrcadly je tak bezpečná a kreativní.


Šířka: 40 cm
Výška: 50 cm
Tloušťka: 3 mm



Dekorativní zrcadla jsou vyrobeny z italského akrylového skla. Zrcadla jsou lehké, nerozbitné a odraz v nich je mírně zkreslený. Tyto zrcadla jsou vhodné pouze pro dekorační účely.


vvvvv


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

Ochrana materiálu a montáž: zrcadlo na stěnu aplikujete jednoduše, a to pomocí silné oboustranné lepicí pásky, která je umístěna na zadní straně zrcadla. K tomu, abyste dosáhli dokonalý a přesný ornament Vám pomůže šablona a návod, který najdete v balení. Na povrchu zrcadla je také nalepena ochranná fólie, díky které se zrcadlo v krabici nijak nepoškrábe. Po umístění zrcadla na stěnu doporučujeme tuto ochrannou fólii ze zrcadla odlepit.

 

www

 

Balenídáváme si záležet na tom, abyste zboží, které si objednáte, obdrželi bez poškození. Zrcadla proto balíme do hrubé kartónové krabice.

 

xxx

  • MotivModerní