Kulaté dekorační zrcadlo na zeď

1 599 Kč  s DPH

FLEL210-60

Tak jak se my lidé rádi dozdobíme pěkným šperkem a hodinkami, stejně rádi dotváříme i interiér našeho bytu či domu. Zrcadla jsou klenotem, díky kterému bude Váš pokoj vypadat moderně a místnost, kde budou umístěna, bude vypadat větší, vzdušnější a prostornější.

Množství:

Kulatá či oválná dekorační nalepovací akrylová zrcadla se perfektně hodí na zeď do předsíně, chodby, obývacího pokoje ale i do ložnice. Zrcadla, která v naší nabídce naleznete jsou dekorativní, což znamená, že odraz, který v nich vidíme je mírně zkreslený. Nedoporučujeme proto, aby tato zrcadla byla využívána jako úplná náhrada klasických zrcadel, u kterých je odraz přesný a ostrý. Zrcadla, jako dekorace na zdi, se vám budou líbit, chcete-li moderně a stylově dotvořit Váš pokoj a nástěnné obrazy nejsou přesně tím, co si představujete.

 

Výhodou dekorativních zrcadel je také to, že na stěnu se nalepují pomocí speciální přiložené pásky a není tak nutné do stěny vrtat jakékoli díry, které tam potom zůstanou. Některé ze zrcadel v naší nabídce se skládají z více částí, proto, pokud si chcete vytvořit jiný obrázek, než je uvedeno v šabloně, můžete se realizovat. Jelikož jednotlivé části zrcadel nejsou navzájem spojeny, můžete při aplikování akrylových zrcadel na zeď popustit uzdu své fantazii. Při práci s těmito oválnými nalepovacími zrcadly se nemusíte obávat poranění. Materiál, ze kterého jsou akrylova zrcadla vyrobena, je nerozbitný, lehký a hrany jsou opracovány tak, aby nebyly ostré. Manipulace s dekorativními nalepovacími zrcadly je tak bezpečná a kreativní.


Rozměry:

Šířka: 60 cm

Výška: 60 cm

Tloušťka: 3 mm

Dekorativní zrcadla jsou vyrobena z italského akrylového skla. Zrcadla jsou lehká, nerozbitná a odraz v nich je mírně zkreslený. Tato zrcadla jsou vhodná pouze pro dekorační účely.

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy podle individuálních nastavení.

Ochrana materiálu a montáž: zrcadlo na zeď aplikujete jednoduše, a to pomocí silné oboustranné lepicí pásky, která je umístěna na zadní straně zrcadla. K tomu, abyste dosáhli dokonalého a přesného ornamentu Vám pomůže šablona a návod, který naleznete v balení. Na povrchu zrcadla je také nalepena ochranná fólie, díky které se zrcadlo v krabici nijak nepoškrábe. Po umístění zrcadla na zeď doporučujeme tuto ochrannou fólii ze zrcadla odlepit.