Kuchyňské utěrky na nádobí v bílé barvě

70 Kč  s DPH

MARSC4

Jste člověk, který si dá záležet i na detailech? Tak určitě nepřehlédněte naše kuchyňské bavlněné utěrky, na kterých kromě klasických vzorů najdete i jiné vyšívané motivy plodů a kuchyňských pomůcek. Kuchyňské utěrky Vás překvapí i měkkým materiálem.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kuchyňské utěrky


Pokud toužíte po dokonalé a sladěné kuchyni, tak byste neměli zapomenout i na malé kuchyňské pomůcky jako jsou utěrky na nádobí. Nabízíme Vám kvalitní kousky ze 100% bavlny, které se vyznačují vysokou absorpcí vody, takže čas potřebný na utření nádobí se Vám díky nim zkrátí a Vy ho budete moci využít jinak. Pokud hledáte moderní a zajímavé motivy, tak si určitě vyberete. Kuchyňské utěrky jsou vyrobeny z jakostní egyptské bavlny, takže je můžete bez obav prát v pračce i na vyšších stupních a jejich barva zůstane stále stejná. K utěrkám si můžete zakoupit i další zajímavé bytové doplňky jako prostírání na stoly, ubrusy, deky, závěsy či koberce.

 

Rozměr: šířka 50 x délka 70 cm
Tolerance rozměru + / - 2%

Materiál: 100% bavlna


 

Zařizují si Vaši známí domácnost? Darujte jim milý dárek, který se jim určitě sejde. Nabízíme Vám kvalitní kuchyňské utěrky baleny v elegantní dárkové krabičce.

  • BarvaBílá
  • MotivBez motívu

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.