Kuchyňské nástěnné hodiny s bylinkami

815 Kč  s DPH

FLEZ27A

Do kuchyně si můžete dát ledajaké hodiny. Proč ale nevyužít možnost a nevnést do kuchyně trochu jedinečného stylu? Vyberte si hodiny s motivy, které se dokonale hodí do kuchyně, jídelny ale i do kavárny či restaurace.

Množství:

Ženy by mohly vyprávět o tom, kolik času stráví v kuchyni a také to, kolikrát se za ten čas zadívají na hodiny. K tomu, aby bylo masíčko dobře propečené a koláč nebyl v troubě zbytečně dlouho, je třeba sledovat čas pozorněji než jindy. Hodiny v naší nabídce jsou designově uzpůsobeny tak, aby svým stylem a motivem, který je na nich vyobrazen, ladily s kuchyňským prostředím.


Vyberte si hodiny klasických tvarů nebo hodiny, které se skládají z několika částí a tvoří tak jedinečný obrazec nebo jsou součástí nápisu. Mít na stěně zavěšený šálek kávy, čajník či talíř s příborem není tradičním vybavením kuchyně. Všechny nástěnné hodiny ve vybraných motivech můžete klidně umístit i v prostorách kavárny či restaurace. Všechny hodiny z naší nabídky mají zajištěn tichý chod, což znamená, že není slyšet jejich tikání.

 

Šířka: 30 cm

Výška: 30 cm

Tloušťka: 3 mm

 

 

 

Materiál hodin sestává z akrylového skla, které obsahuje i lesk. Je velmi podobný klasickému sklu, s tím rozdílem, že je podstatně lehčí. Při výrobě se dbá na přesnost, důkladnost a preciznost.


llll


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

Hodiny obsahují hodinový mechanismus, ve kterém je osazeno moderní elektronické zařízení, které zajišťuje tichý chod - bez efektu tikání. Součástí balení je i baterie typu AA.


bbbb


Při balení hodin se klade důraz na to, aby nedošlo k poškození a zboží Vám bylo doručeno bez chyb. Každý produkt je zabalen v hrubé kartónové krabici.

 
ttt
  • BarvaBílá
  • MotivRealistický obraz