Pohodlný černo bílý kigu overal s motivem KUNG-FU PANDA velikost M

653 Kč  s DPH

TUTKIG-00853

KIGURUMI je typ pohodlného oblečení, které má své kořeny v Japonsku. Postupem času se dostalo i do Evropy a okolních zemí. Díky své pohodlnosti, originalitě a nápaditosti je rozšířeno už i v Čechách. Nechte se zlákat nekonečnými možnostmi využití tohoto kusu oblečení a zazařte.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kigurumi overaly

Máte rádi zábavu a dobrou náladu? Oblečte se do overalů z kolekce KIGURUMI a už nikdy se nebudete cítit špatně. Primárně jsou určeny k nošení doma, avšak stále více se rozbíhá trend využívání těchto overalů i na běžné nošení. Důkazem toho jsou i slavné osobnosti jako Rita Ora či Rihana, které se v nich dokonce i procházejí po ulici. Jejich využití je skutečně všestranné. Zahřejí Vás při lenošení během chladných podzimních čí zimních dnů, přivodí Vám ty nejkrásnější pohádkové sny během spánku nebo poslouží jako veselé oblečení na doma pro děti, ale i dospělé. Dalšími z mnoha možností jejich využití jsou karnevaly, různé párty či pyžamové večírky. V zahraničí dokonce natrefíte na lidi, kteří je běžně nosí na nákupy či procházky po ulici. Záleží jen na Vás, jak se je odvážíte nosit.


V naší nabídce najdete různé druhy pohádkových postaviček jako například Mimozemšťan, Ninja želva nebo Pikaču. Pokud máte raději zvířecí říši najdete zde i žirafu, pandu, tygra či dokonce žábu. V nabídce je i mnoho dalších motivů, které lze čekají právě na Vás. Zahoďte za hlavu stereotyp a odvažte se. Tyto overaly jsou vhodné i pro Vaše děti ať už jako dárek nebo pyžamko. Během minutky se umí proměnit na svou oblíbenou postavičku nebo zvířátko. Tímto se podpoří jejich fantazie a přenesou se do říše pohádek.


Supersoft mikrovlákno


ROZMĚR  VÝŠKA POSTAVY 
M 160-169
L 170-180
XL 180-190


Tolerance rozměrů + / -3%

Cena je za 1ks


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaČerná
  • MotivMotiv příroda a zvířata
  • VelikostM

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.