Kancelářské křeslo MARK ADLER BOSS 8.0

7 649 Kč  s DPH

8 599 Kč

-11%

HUZBOSS-8-0

Pokud trávíte většinu svého času v kanceláři, určitě byste měli myslet na pohodlné sezení. Nabízíme Vám kvalitní a elegantní kancelářské křeslo v moderním designu.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Mark Adler Boss 8.0 je moderní a pohodlné křeslo, jehož styl odkazuje na kancelářskou eleganci přímo z mrakodrapů New Yorku. Chcete se cítit jako generální ředitel společnosti na Wall Street? Změňte svou kancelář a vyberte si luxus skutečného pohodlí. Navrženo s důrazem na nejmenší detaily, z nejlepších materiálů. To vše proto, abyste se cítili jako skutečný šéf.

 

Kancelářské křeslo MARK ADLER BOSS 8.0 Vám nabízí…

Křeslo Boss 8.0 je vybaveno dřevěným korpusem, který mu dodává eleganci prémiové třídy. Kombinace topolu s černou kůží dodává elegantní efekt a Boss se bude skvěle hodit do malých i velkých kancelářských prostor, ve vaší soukromé kanceláři i ve velké korporaci. Speciálně profilovaná konstrukce židle zajišťuje pohodlí, skvělý vzhled, zdravé držení těla, správně vyrovnává páteř, a tím snižuje únavu. Výška křesla umožňuje opřít se celou plochou zad o čalouněnou opěrku.

 

Pohodlí, které poskytuje Boss 8.0, vás povzbuzuje, abyste se v křesle volně opírali. Oporu hlavy v této poloze zajišťuje tvarovaná měkká opěrka hlavy, která nejen pěkně vypadá, ale především vám umožní v křesle skutečně relaxovat a na chvíli si odpočinout v řadě povinností. Mechanismus Tilt Plus umožňuje nastavení výšky sedáku, díky čemuž lze židli přizpůsobit výšce uživatele. Funkce SoftFlex vám umožňuje naklonit se na židli a jemně jí houpat.

 

Specifikace:

Značka: Mark Adler

Model: Boss 8.0

Certifikáty: SGS

Materiály: PU kůže HD, dýha z topolového dřeva

Opěrka hlavy: Ergonomická

Konstrukce: Dřevo FX

Mechanismus: Tilt PLUS

Kola: Polyuretanovo-pryžová kola

Maximální hmotnost uživatele: 160 kg

  • BarvaČerná