Herní křeslo bílé barvy COMBAT 5.0 ve vysoké kvalitě

3 890 Kč  s DPH

4 353 Kč

-11%

HUZCOMBAT-5-0-WHITE

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených u počítače. Dynamický design splňuje vkus vášnivé hráče a fanoušky nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Herní křeslo COMBAT 5.0 je nejnovějším řešením pro všechny náruživé hráče a fanoušky nových technologií, kteří dbají na pohodlí během dlouhých hodin hraní nebo práce u počítače. Combat 5.0 se vyznačuje materiálem, který zajišťuje nejlepší cirkulaci vzduchu.

Proč zvolit právě HUZARO COMBAT 5.0?

Technologie Air Mesh kombinuje atraktivní design s nejkvalitnějšími materiály a pěnami, které zajišťují dokonalé proudění vzduchu. Toto řešení zajišťuje svěžest a pohodlí i během mnoha hodin používání. Speciální měkká houba a Thermo-Elastic pěna v kombinaci s materiálem Air Mesh je zárukou nejen správné cirkulace vzduchu, toto řešení také zajišťuje odpovídající kvalitu a odolnost proti deformaci. Extrémně odolný a flexibilní materiál Nylon FX činí židli stabilní a trvanlivou nakolik umožňuje správné tvarování židle.

 

Očekáváte pohodlí a komfort, nebo je pro vás hra chvílí odpočinku? Výklopná opěrka nohou vám umožní pohodlné vystření nohou, relax a odpočinek. Skvělá je také funkce opěrky nohou v kombinaci se sklopným opěradlem. Funkce SeatRest umožňuje rychlé nastavení opěradla do správného úhlu. Uživatelé Huzaro Combat 5.0 White si mohou dovolit chvíli úplné relaxace, uvolnění svalů a dokonce i zdřímnout si na křesle. Pevné, dlouhé područky poskytují přiměřenou oporu předloktím a snižují zátěž na ramena a páteř i při mnoha hodinách strávených za počítačem. Područky jsou vyrobeny z měkké houby, odolné vůči deformaci, potaženy materiálem příjemným na dotek, což zajistí vysoký komfort a pohodlí.

 

Specifikace:

Výrobce: HUZARO

Model: Combat 5.0 White

Certifikáty: SGS

Materiály: Nylonová síťovina

Konstrukce: Nylon fx

Mechanizmus: Tilt Dual

Pohon: plyn

Maximální nosnost: 140 kg

  • BarvaBílá

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.