Profesionální LED herní křeslo FORCE 2.5 černé

3 509 Kč  s DPH

4 353 Kč

-19%

HUZFORCE-2-5-RGB-MESH

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených u počítače. Dynamický design splňuje vkus vášnivé hráče a fanoušky nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Force 2.5 RGB Carbon kombinuje eleganci černých látek s RGB LED světelným efektem. Tento kontrast odlišuje křeslo na trhu a dává mu dvě tváře: elegantní a herní. Křeslo se bude skvěle hodit jak do barevného teenagerského pokoje, tak i do střídmé kanceláře. A to vše za atraktivní cenu!

 

Výběr tohoto křesla určitě neprohloupíte. Protože …

Křeslo je vyrobeno ze směsi osvědčených materiálů. Polštáře, bočnice a područky jsou vyrobeny z materiálů XtWill, které jsou odolné a příjemné na dotek. V místě, kde se židle potýká s tělem, jsme použili síťovinu Huge Mesh, která zaručuje nejlepší prodyšnost a cirkulaci vzduchu. Pohodlné područky vyrobené z měkkého materiálu odolného vůči deformaci umožňují pohodlné opření rukou. Područky poskytují přiměřenou oporu pro předloktí, snižují zátěž na ramena a páteř.

 

Detaily dělají rozdíl! Proto byl Force 2.5 RGB dokončen materiály imitujícími uhlíková vlákna. Křesle dodávají herní charakter, ale zároveň jsou mimořádně praktické, protože materiál je odolný vůči nečistotám. Přibalené bezdrátové dálkové ovládání vám umožňuje libovolně zvolit barvy světla a speciální světelné efekty. Ovládání je intuitivní a nebude dělat problém ani dítěti. Chcete-li do svého pokoje přinést skutečně herní atmosféru, nic nebude tak dobré jako RGB LED osvětlení. Křeslo změní každý interiér a změní jeho charakter. Hrát hry nebo večer dívat film? Force 2,5 RGB Carbon vám pomůže přesunout se do jiného světa.

 

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: Force 2,5 RGB Carbon Mesh

Certifikáty: SGS

Materiály: Obrovská síťovina + tkanina XTwill

Mechanizmus: Tilt Dual

Pohon: plyn

Maximální nosnost: 130 kg

  • BarvaČerná