Masivní černobílé herní křeslo FORCE 7.7

4 790 Kč  s DPH

5 490 Kč

-13%

HUZFORCE-7-7-WHITE

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Design židle Force 7.7 od samého začátku počítal s kombinací stylového vzhledu s agresivitou známou z herního světa. Série force 7.7 je věrná hernímu stylu a každý fanoušek počítačových her ocení všechny detaily. Nemusíte si vybírat mezi vzhledem a pohodlím, jelikož Force 7.7 splňuje všechny požadavky.

 

Proč je herní křeslo HUZARO 7.7 tou nejlepší volbou?

Dokonalá cirkulace vzduchu je zajištěna kombinací vhodných materiálů, tkaniny Huge Mesh a studené pěny. Materiál použitý na opěrku hlavy židle je vyroben z velmi hustého výpletu, který zaručuje odolnost a příjemný pocit na omak. V místech, kde se tělo přilepí na křeslo, je materiál správně odvětraný, pružný a odolný. Toto řešení zajišťuje svěžest, pohodlí a chlad i během mnoha hodin používání.

Pohodlné a měkké 4D područky jsou nastavitelné ve všech potřebných rovinách. Velký, odvětrávaný a správně profilovaný bederní polštář zajišťuje dokonalé polohování páteře. Speciální popruhy umožňují nastavit výšku polštáře dle vlastních preferencí. Když je židle používána po mnoho hodin, nabývají na důležitosti těch nejmenších detailů. Díky krčnímu polštáři získává krční páteř dodatečnou oporu, což snižuje pocit únavy a zlepšuje komfort práce. Polštář je odnímatelný, takže jej můžete použít jakkoli. Funkce SideRest umožňuje rychlé naklonění opěradla v jakémkoli úhlu.

 

Specifkace:

Výrobce : Huzaro

Model: FORCE 7.7

Certifikáty: SGS

Materiály: XTwill tkanina, Obrovská síťovina, Karbonová kůže, PU-HD kůže

Konstrukce: Ocel

Doplňky: Bederní polštář, polštář na krk

Mechanismus: Tilt PLUS

Maximální hmotnost uživatele: 130 kg

  • BarvaBílá

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.