Luxusní herní křeslo FORCE 7.5 MESH černé barvy

5 139 Kč  s DPH

5 490 Kč

-6%

HUZFORCE-7-5-BLACKMESH

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Křeslo FORCE 7.5 je produkt kvalitní značky herních židlí HUZARO, jehož hlavním poselstvím je poskytnout produkt nejvyšší kvality, moderního designu a mnoha hodnot za nejlepší cenu. Má certifikáty SGS a CE, které potvrzují nejvyšší kvalitu a soulad s mezinárodními standardy.


Model FORCE 7.5 je skvělou volbou! Chcete vědět proč?

Materiál použitý na poduškách, jakož i na vrchní a boční části křesla je vyroben z množství výpletů, správně cirkuluje vzduch, je velmi odolný a zároveň příjemný na dotek. Křeslo má kožené vložky z PU HD, díky čemuž vypadá agresivně a dokonale zapadá do herního tématu. V místech, kde se tělo lepí na židli, je použit materiál ze silných nití, velmi odolný a pohodlný. Dokonalá cirkulace vzduchu je zajištěna kombinací vhodných materiálů, tkaniny Huge Mesh a studené pěny. Herní židle by měla vypadat skvěle zepředu i zezadu. Force 7.5 je navržen z PU HD kůže s unikátními vložkami z uhlíkových vláken.

Pohodlné, měkké 5D opěrky rukou s plnou výškou a polohou jsou vyrobeny z měkkého materiálu, odolného vůči deformaci. Velký, odvětrávaný, správně profilovaný polštář s výškovým nastavením zajišťuje dokonalé polohování páteře. Funkce SeatRest umožňuje rychlé polohování opěradla v jakémkoli úhlu s možností rozložení o 135''. Houpací mechanismus SoftFlex umožňuje správné naklonění zádové opěrky a umožňuje houpání, které umožňuje relaxaci, zajišťuje dostatečné prokrvení a uvolňuje napětí ve svalech.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model : FORCE 7.5 MESH

Certifikáty: SGS

Materiály: sedák a opěradlo: tkanina Huge Mesh, PU-HD koženka, větraná kůže, karbonová kůže

Konstrukce: ocel

Mechanismus: Tilt DUAL +

Maximální hmotnost uživatele: 150 kg

  • BarvaČerná