Ergonomické herní křeslo v bílém provedení FORCE 8.2

3 759 Kč  s DPH

3 859 Kč

-3%

HUZFORCE-8-2-WHITE

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Dokonalost podle názoru hráče, YouTuberu či fanouška nejnovějších technologií, kterou obsahuje křeslo Force 8.2, které je prémiovým produktem z široké nabídky herních židlí Huzaro. Navrženy tak, aby přeměnily běžnou uživatelskou místnost na moderní, pohodlné místo pro trávení dlouhého času před počítačem. Pozoruhodný komfort, výjimečný design, ergonomie na vysoké úrovni a inovativní řešení.

 

Co vše vám nabízí od křesla Force 8.2?

Vložky vyrobené z kvalitního materiálu Alcantara LT dodávají křeslu neobvyklý, exkluzivní tón a šedé tlusté švy navozují sportovní charakter křesla. Vzdušná technologie kombinuje atraktivní dírkový design s nejkvalitnějšími materiály a pěnami, které zajišťují dokonalé proudění vzduchu. Speciální měkká houba a studená pěna v kombinaci s příslušnými vazbami materiálu zajišťují nejen odpovídající kvalitu a odolnost proti deformaci. Plně přizpůsobitelný, pokročilý systém FullFlex zajišťující plynulé houpání v širokém rozsahu s možností naklonění celé sedačky do správného úhlu a aretací v nastavené poloze. Pohodlné, měkké 5D područky s plnou výškou a polohou. Vyrobeno z měkkého materiálu, odolného vůči deformaci. Funkce SideRest umožňuje rychlé uspořádání opěradla v jakémkoli úhlu s možností jeho úplného rozložení. Na dotek příjemný a vhodně měkký bederní polštář s možností nastavení výšky dle individuálních potřeb uživatele, zajišťuje dokonalé polohování páteře.

Polyuretanovo-gumová dvojitá kolečka o průměru 60 mm, vyrobená ze speciálního materiálu, ochrání podlahu před škrábanci a oděrkami. Odolná a spolehlivá konstrukce s nosností až 160 kg. Sedačka je vybavena špičkovou plynovou pákou a ocelovou základnou.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: FORCE 8.2 White

Certifikáty: SGS

Materiály: PU-HD ekokůže, větraná kůže, Alcantara LT

Konstrukce: Ocel

Doplňky: Polštář na krk, bederní polštář

Mechanismus: Tilt Aviate

Doplňující informace: Nastavení úhlu sklonu s blokádou, Full Flex, Soft Flex

Maximální hmotnost uživatele: 160 kg

  • BarvaBílá

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.