Luxusní herní křeslo FORCE 7.5 šedé barvy

5 139 Kč  s DPH

5 490 Kč

-6%

HUZFORCE-7-5-GREY

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Křeslo FORCE 7.5 je produkt kvalitní značky herních židlí HUZARO, jehož hlavním poselstvím je poskytnout produkt nejvyšší kvality, moderního designu a mnoha hodnot za nejlepší cenu. Má certifikáty SGS a CE, které potvrzují nejvyšší kvalitu a soulad s mezinárodními standardy.


Model FORCE 7.5 je skvělou volbou! Chcete vědět proč?

Jste vášnivým hráčem, fanouškem nejnovějších technologií nebo si jen chcete sednout na pohodlné křeslo, které svým designem vyráží dech? Ano! Toto je herní židle Huzaro Force 7.5! Dokonalou cirkulaci vzduchu zajišťuje kombinace vhodných materiálů, PU-HD ekokůže a studené pěny. V místech, kde se tělo přilepí na křeslo, je materiál správně odvětraný, pružný a odolný. Mechanismus SoftFlex s možností aretace opěradla ve vertikální poloze umožňuje správné naklonění zádové opěrky a umožňuje houpání, které umožňuje relaxaci, zajišťuje dostatečné prokrvení a uvolňuje napětí ve svalech. Funkce SeatRest umožňuje rychlé polohování opěradla v jakémkoli úhlu.

Plně nastavitelné 5D loketní opěrky jsou vyrobeny z měkkého materiálu, odolného vůči deformaci. Opěrky umožňují pohodlné opření rukou, poskytují přiměřenou oporu předloktím a snižují zatížení ramen a páteře. Křeslo nejen skvěle vypadá, ale pečuje také o naše zdraví. Velký, odvětrávaný, správně profilovaný polštář s výškovým nastavením zajišťuje dokonalé polohování páteře. 

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model : FORCE 7.5

Certifikáty: SGS

Materiály: sedák a opěradlo: PU-HD ekokůže, větraná kůže, karbonová kůže

Konstrukce: ocel

Mechanismus: Tilt DUAL +

Maximální hmotnost uživatele: 150 kg

  • BarvaŠedá