Komfortní herní křeslo COMBAT 6.0 v černo-bílé kombinaci barev

4 790 Kč  s DPH

5 699 Kč

-16%

HUZCOMBAT-6-0-WHITE

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Herní křeslo by mělo vypadat skvěle! Combat 6.0 je navržen z nejlepších materiálů s unikátními vložkami z uhlíkových vláken. Masivní a pevná konstrukce vyrobená z pružného materiálu Nylon FX působí úžasným dojmem. Vypadá jako brnění, díky čemuž křeslo získává mimořádně agresivní design.

 

Čím si Vás série herních křesel COMBAT 6.0 získá?

Cirkulace vzduchu je zajištěna kombinací vhodných materiálů. PU Mesh HD odvětraná kůže v kombinaci s termoelastickou pěnou zajišťuje kromě komfortu také odpovídající kvalitu a odolnost proti deformaci. Výklopná opěrka nohou vám umožní pohodlné vystření nohou, relax a odpočinek. Pohodlný bederní polštář vyrobený z přiměřeně měkké pěny, poskytuje skvělou oporu páteři. Stejně jako křeslo, i bederní polštář je potažen perforovanou HD kůží pro dostatečnou cirkulaci vzduchu a tím i komfort a pohodlí.

Mechanismus TILT Dual má zabudovanou funkci SeatRest, tedy možnost naklonění opěradla. SeatRest se vyznačuje tím, že sklonem opěradla zaujme sedák správnou polohu, což zajišťuje vysoký komfort. Speciálně tvarované, plně ergonomické, měkké područky s nastavením polohy zaručují přizpůsobení individuálním potřebám uživatele. Pět dvojitých polyuretanovo-gumových koleček chrání podlahu před škrábanci.

 

Specifikace:

Výrobce: HUZARO

Model: Combat 6.0

Certifikáty: SGS

Materiály: síťovina, odvětraná kůže, PU

Konstrukce : ocel, nylon fx

Doplňující informace: Nastavitelný úhel sklonu s aretací

Doplňky : bederní polštář

Mechanismus : TILT Dual

Maximální hmotnost uživatele: 150 kg

  • BarvaBílá

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.