Herní křeslo bílé barvy COMBAT 4.2 ve vysoké kvalitě

3 759 Kč  s DPH

3 969 Kč

-5%

HUZCOMBAT-4-2-WHITE

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Herní křeslo COMBAT 4.2 je nejnovějším řešením pro všechny náruživé hráče a fanoušky nových technologií, kteří dbají na pohodlí během dlouhých hodin hraní nebo práce u počítače. Combat 4.2 se vyznačuje materiálem, který zajišťuje nejlepší cirkulaci vzduchu.


Proč zvolit právě HUZARO COMBAT 4.2?

Technologie Air Mesh kombinuje atraktivní design s nejkvalitnějšími materiály a pěnami, které zajišťují dokonalé proudění vzduchu. Toto řešení zajišťuje svěžest a pohodlí i během mnoha hodin používání. Speciální měkká houba a Thermo-Elastic pěna v kombinaci s materiálem Air Mesh je zárukou nejen správné cirkulace vzduchu, toto řešení také zajišťuje odpovídající kvalitu a odolnost proti deformaci. Extrémně odolný a flexibilní materiál Nylon FX činí židli stabilní a trvanlivou nakolik umožňuje správné tvarování židle.

Model Combat 4.2 se vyznačuje funkcí SeatRest, která umožňuje rychlé nastavení opěradla do správného úhlu. Nastavitelná opěrka hlavy zajišťuje správnou polohu krku a hlavy. Díky širokému nastavení se opěrka hlavy skvěle hodí také jako krční svalový polštář. Pohodlné opěrky z měkké houby odolné vůči deformaci potažené černou ekokůží PU-HD umožňují pohodlné opření rukou. Područky poskytují přiměřenou oporu pro předloktí, snižují zátěž na ramena a páteř. Bederní polštář s možností nastavení výšky dle individuálních potřeb uživatele, zajišťuje správné polohování páteře. Výklopná opěrka nohou vám umožní pohodlné vystření nohou, relax a odpočinek.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: COMBAT 4.2

Certifikáty: SGS

Materiály: sedák a opěradlo: ventilovaný materiál AirRMESH, PU-HD ekokůže

Konstrukce: Nylon FX

Mechanismus: Tilt DUAL

Maximální hmotnost uživatele: 140 kg

Další informace: nastavení úhlu sklonu, opěrka sedáku, opěrka nohou


  • BarvaBílá

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.