Černé herní křeslo FORCE 7.3 v moderním designu

4 399 Kč  s DPH

4 829 Kč

-9%

HUZFORCE-7-3-BLACK

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Křesla ze série FORCE 7.3 nejen skvěle vypadá, ale díky vysoce kvalitnímu ergonomickému zpracování se starají také o naše zdraví. Kombinace speciální PU-HD kůže a alcantari dodává křeslům výjimečný efekt. Materiály jsou mimořádně příjemné na omak, poskytují úžasný vizuální efekt a zároveň jsou velmi odolné.

 

Čím se křesla FORCE 7.3 liší?

Dokonalá cirkulace vzduchu je zajištěna kombinací vhodných materiálů. Speciálně tvarovaný měkký polštář na opěrce hlavy vám umožní pohodlně opřít hlavu a odpočívat. Bederního polštáře zajišťuje správné polohování páteře a možnost nastavení umožňuje jeho přizpůsobení individuálním potřebám uživatele.

Mechanismus TiltDual+ má zabudovanou funkci SeatRest, tedy možnost naklonění opěradla. SeatRest se vyznačuje tím, že sklonem opěradla zaujme sedák správnou polohu, což zajišťuje vysoký komfort, je jako stvořený ke hraní na konzoli, sledování filmu, nebo i zdřímnutí. 4D područky se širokým nastavením vertikálně i horizontálně, poskytují přiměřenou oporu předloktím, snižují zátěž na ramena a páteř. Pět dvojitých polyuretanovo-gumových koleček chrání podlahu před škrábanci.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: FORCE 7.3

Certifikáty : SGS

Materiály: PU-HD odvětraná kůže

Konstrukce : Ocel

Doplňky: bederní polštář

Mechanismus: Tilt Dual +

Maximální hmotnost uživatele: 150 kg

  • BarvaČerná