Profesionální herní křeslo FORCE 6.0 černo-bílé

4 009 Kč  s DPH

4 490 Kč

-11%

HUZFORCE-6-0-WHITE-MESH

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Vysoce kvalitní materiály, ocelová konstrukce, jedinečný design a speciální řešení, to vše dokonalé vystihuje sérii Huzaro Force 6.0. Tato herní křesla jsou určena pro všechny náruživé hráče, kteří si cení především pohodlí. Jedná se o kombinaci pohodlí, sportu a funkčnosti a každý prvek židle splňuje vysoké ergonomické požadavky.

 

Výběr tohoto křesla určitě neprohloupíte. Protože …

Dokonalá cirkulace vzduchu je zajištěna kombinací vhodných materiálů, tkaniny Huge Mesh a studené pěny. Díky dírkovému designu materiál propouští mnohem více vzduchu. Křeslo má kožené vložky z PU HD, díky čemuž vypadá agresivně a dokonale zapadá do herního tématu. Krční polštář se používá jako opěrka hlavy. Na bolesti krční páteře zapomenete i při dlouhých hodinách hraní či práce na počítači. O správnou polohu páteře se stará speciálně navržený bederní polštář. Pohodlné, výškově nastavitelné područky, vyrobené z měkkého materiálu odolného vůči deformaci, umožňují pohodlné opření rukou.

Funkce SideRest umožňuje rychlé nastavení opěradla v jakémkoli úhlu. Uživatelé si tak mohou dovolit chvíli úplné relaxace, uvolnění svalů a dokonce i zdřímnutí si na židli. Houpací mechanismus SoftFlex s možností aretace opěradla ve vertikální poloze. Funkce umožňuje houpání, které vám umožní relaxovat, zajistí dostatečné prokrvení a uvolní napětí ve svalech. Polyuretanovo-gumová dvojitá kolečka o průměru 50 mm, vyrobená ze speciálního materiálu, ochrání podlahu před škrábanci.

 

Specifikace

Výrobce : Huzaro

Model: FORCE 6.0

Certifikáty: SGS

Materiály: Sedák a opěradlo: Síťovina XTwill, tkanina Huge Mesh, PU-HD ekokůže

Konstrukce: Ocel

Doplňky: Polštář na krk, bederní polštář

Mechanismus: Tilt PLUS

Maximální hmotnost uživatele: 130 kg

  • BarvaBílá

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.