Kvalitní kožené herní křeslo v modro-černém provedení FORCE 4.5

3 109 Kč  s DPH

3 599 Kč

-14%

HUZFORCE-4-5-BLUE

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Model křesla Force 4.5 je inspirován automobilovými závody zaručuje nejen pohodlí při dlouhé hře, ale také jedinečný vzhled. Kombinace osvědčených řešení jako je mechanismus Tilt Dual a vysoce kvalitní kůže PU-HD se svěžím designem.

 

Co vám nabízí herní křeslo Force 4.5?

Force 4.5 Blue spojuje praktičnost tmavého materiálu s dynamikou závodních detailů. Křeslo je vyrobeno z ověřené PU HD kůže, která spojuje výhody odolnosti a příjemného pocitu na dotek. Sedák křesla je vyroben ze speciální, prodyšné kůže, která zaručuje lepší prodyšnost a cirkulaci vzduchu. Opěrky na ruce jsou potaženy měkkou PU-HD kůží a poskytují stabilní a pohodlnou oporu pro předloktí. Díky polštáři pod krkem získává krční páteř dodatečnou oporu, což snižuje pocit únavy a zlepšuje komfort práce a hry.

Polyuretanovo-gumová dvojitá kolečka o průměru 50 mm ochrání podlahu před škrábanci a oděrkami. Kovová konstrukce zajišťuje, že poloha židle bude vždy správně uzpůsobena tělu, také zajišťuje stabilitu a odolnost celé konstrukce s nosností do 140 kg.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: Force 4.5 Blue

Certifikáty: SGS

Materiály: Prodyšná PU-HD kůže

Konstrukce: Ocel

Doplňky: Polštář na krk, bederní polštář

Mechanismus: Tilt Dual

Maximální hmotnost uživatele: 140 kg

  • BarvaModrá