Unikátní černobílé herní křeslo FORCE 5.3

4 009 Kč  s DPH

4 199 Kč

-5%

HUZFORCE-5-3-WHITE

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Série herních židlí Force má jedinečného zástupce. Force 5.3 je kombinací hráči milovaného agresivního designu s funkcí, kterou ocení všichni příznivci pohodlného trávení času – sklopnou podnožkou. Lepší kombinaci stylu a funkce nenajdete! Pohodlně se usaďte a nechte se pohltit svými vášněmi.

 

Pokud jste se rozhodli pro FORCE 5.3 udělali jste správně! Proč?

Herní křeslo Force 5.3 bylo vytvořeno s použitím nejlepších materiálů. Charakter mu dodávají vložené doplňky z PU HD kůže, materiál XTwill dodává křeslu extrémně odolnou úpravu a zároveň je příjemný na omak. Díky speciální struktuře síťoviny materiál zajišťuje výbornou cirkulaci vzduchu. Speciální měkká pěna a studená pěna v kombinaci s příslušnými materiálovými vazbami zajišťují odpovídající kvalitu a odolnost proti deformaci.

Mechanismus Tilt Dual je umístěn pod sedákem a zaručuje pohodlnou a bezpečnou možnost nastavení sklonu opěradla pouze jednou pákou. Výklopná opěrka nohou vám umožní pohodlné vystření nohou, relax a odpočinek. Skvělá je také funkce opěrky nohou v kombinaci se sklopným opěradlem. Pohodlné, měkké, odolné, stabilní. Toto jsou područky používané v křesle Force 5.3. Pohodlná poloha rukou a paží ovlivňuje komfort sezení a umožňuje páteři odpočinek.

 

Specifikace

Výrobce: Huzaro

Model: FORCE 5.3

Certifikáty: SGS

Materiály: síťovina HugeMesh, materiál XTwill, PU HD kůže

Konstrukce: Ocel

Doplňky: Bederní polštář, opěrka nohou

Mechanismus: Tilt Dual

Maximální hmotnost uživatele: 150 kg

Určeno pro osoby s výškou: 135 cm - 190 cm

  • BarvaBílá

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.