Jedinečné černé herní křeslo s opěrkou nohou COMBAT 5.0

3 699 Kč  s DPH

3 969 Kč

-7%

HUZCOMBAT-5-0-BLACK

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Očekáváte pohodlí a komfort, nebo je pro vás hra chvílí odpočinku? FORCE 5.0 s opěrkou nohou vám umožní pohodlné natažení nohou, relax a odpočinek. Povrchové úpravy s materiálem imitujícím uhlíková vlákna dodávají židli herní charakter a styl.

 

Čím si Vás herní křeslo COMBAT 5.0 získá?

Odvětraný materiál se síťovanou strukturou zaručuje nejlepší možnou prodyšnost židle a efektivně odvádí teplo, takže nedochází k nadměrnému pocení. Nylonová síťovina je dodatečně vyztužená, aby byl materiál odolný a praktický pro použití. Masivní, pevný plášť opěradla z pružného materiálu Nylon FX působí úžasným dojmem. Vypadá jako brnění, díky čemuž křeslo získává mimořádně agresivní design.

Funkce SeatRest umožňuje rychlé nastavení opěradla do správného úhlu. Pevné, dlouhé područky poskytují přiměřenou oporu předloktím a snižují zátěž na ramena a páteř i při mnoha hodinách strávených za počítačem. Područky jsou vyrobeny z měkkého materiálu odolného vůči deformaci. Pět dvojitých polyuretanovo-gumových koleček chrání podlahu před škrábanci.

 

Specifikace:

Výrobce: HUZARO

Model: Combat 5.0 Black

Certifikáty: SGS

Materiály : Nylonová síťovina

Konstrukce: Nylon fx

Mechanismus: Tilt Dual

Maximální hmotnost uživatele: 140 kg

  • BarvaČerná