Herní křeslo červené barvy FORCE 4.2 ve vysoké kvalitě

2 819 Kč  s DPH

2 969 Kč

-5%

HUZFORCE-4-2-RED

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Křeslo HUZARO FORCE 4.2 je klasikou herních křesel v novém designu, inspirovaným sedadly závodních aut. Force 4.2 nabízí kromě všech ověřených řešení nový, ještě hernější vzhled.


Proč zvolit právě HUZARO FORCE 4.2?

Zárukou kvality modelu Force 4.2 je pečlivě promyšlen každý detail. Křeslo je vyrobeno z ověřené PU HD kůže, která se vyznačuje vysokou odolností a příjemným pocitem na dotek. Funkce SoftFlex umožňuje snadným pohybem ruky odblokovat možnost plynulého a bezpečného houpání křesla.

Model Force 4.2 se od ostatních křesel odlišuje kyblíkovým sedákem a opěradlem, které zajišťují maximální komfort. Díky krčnímu polštáři získává krční páteř dodatečnou oporu, což snižuje pocit únavy a zlepšuje komfort práce a zábavy. Polštář je odnímatelný, takže jej můžete použít jakkoli. Protiskluzové opěrky potažené měkkým materiálem poskytují stabilitu a pohodlí. Bederní polštář s možností nastavení výšky dle individuálních potřeb uživatele, zajišťuje správné polohování páteře. Speciálně navržená měkká, integrovaná opěrka nohou správně přizpůsobuje kolena a tím snižuje únavu. Polyuretanovo-gumová dvojitá kolečka o průměru 50 mm ochrání podlahu před škrábanci a oděrkami.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: FORCE 4.2

Certifikáty: SGS

Materiál: PU kůže HD

Konstrukce: Ocel

Mechanismus: Tilt PLUS

Maximální hmotnost uživatele: 140 kg


  • BarvaČervená