Propracované herní křeslo FORCE 3.1 modré

3 199 Kč  s DPH

3 819 Kč

-16%

HUZFORCE-3-1-BLUE

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

FORCE 3.1 je naše nabídka pro všechny fanoušky her, kteří nechtějí zaplatit majlant za kvalitní křeslo. Tato verze přináší zcela nový design a ještě vyšší kvalitu. Všechny detaily jsou pečlivě promyšlené a propracované.

 

Co stojí za kvalitou herních křesel FORCE 3.1?

 

Force 3.1 spojuje klasické černé a barevné prošívání PU HD kůže, a tudíž praktičnost tmavého materiálu s atraktivní, živou barvou. Povrchové úpravy vyrobené z karbonového materiálu dodávají agresivitu a eleganci. Funkce SoftFlex umožňuje snadným pohybem ruky odblokovat možnost plynulého a bezpečného houpání křesla. Mechanismus je skryt pod sedadlem a jeho ovládání je velmi jednoduché.

Područky potažené měkkým materiálem poskytují stabilní a pohodlnou oporu pro předloktí. Díky karbonovému vzoru na loketních opěrkách vyčnívá křeslo z davu. Bederní polštář s možností nastavení výšky dle individuálních potřeb uživatele, zajišťuje správné polohování páteře. Díky krčnímu polštáři získává krční páteř dodatečnou oporu, což snižuje pocit únavy a zlepšuje komfort práce a zábavy. Polštář je odnímatelný, takže jej můžete použít jakkoli. Polyuretanovo-gumová dvojitá kolečka o průměru 50 mm ochrání podlahu před škrábanci.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: Force 3.1

Certifikáty: SGS

Materiál: PU kůže HD

Konstrukce: Ocel

Doplňky: Polštář na krk, bederní polštář

Mechanismus: Tilt Plus

Maximální hmotnost uživatele: 140 kg

  • BarvaModrá