Pohodlné herní křeslo v šedé barvě FORCE 3.0

2 799 Kč  s DPH

3 499 Kč

-20%

HUZFORCE-3-0-GREY-MESH

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Herní židle Huzaro Force 3.0, skvělá, pohodlná a funkční židle pro hráče a příznivce dynamického sportovního stylu za velmi atraktivní cenu. Kvalitní materiály, ocelová konstrukce, jedinečný design a speciální řešení. Křeslo HUZARO má certifikáty SGS a CE, které potvrzují nejvyšší kvalitu a soulad s mezinárodními standardy.

 

Co všechno vám herní křeslo Huzaro Force 3.0 nabízí?

Bederní polštář zajišťuje správné polohování páteře. Výšku polohy polštáře lze nastavit podle individuálních potřeb uživatele. Tím zajistěte správné polohování páteře. Krční polštář slouží jako opěrka hlavy. Na bolesti krční páteře zapomenete i při dlouhých hodinách hraní či práci na počítači. Pohodlné područky z měkké houby odolné vůči deformaci potažené černou ekokůží umožňují pohodlné opření rukou. Područky poskytují přiměřenou oporu pro předloktí, snižují zátěž na ramena a páteř. Speciální měkká houba a studená pěna v kombinaci s příslušnými vazbami materiálu zajišťují nejen odpovídající kvalitu a odolnost proti deformaci, ale také dostatečnou cirkulaci vzduchu.

Polyuretanovo-gumová dvojitá kolečka o průměru 50 mm, vyrobená ze speciálního materiálu, ochrání podlahu před škrábanci. Odolná a spolehlivá konstrukce s nosností až 120 kg. Houpací mechanismus TILT PLUS s možností aretace opěradla ve svislé poloze. Umožní také správné naklonění zádové opěrky a houpání.

 

Specifikace:

Výrobce : Huzaro

Model: FORCE 3.0

Certifikáty: SGS

Materiály: Sedák a opěradlo: PU-HD ekokůže

Konstrukce: Ocel

Výplň: prodyšná houba, kombinovaná se studenou pěnou

Doplňky: Polštář na krk, bederní polštář

Mechanismus: Tilt PLUS

  • BarvaŠedá