Ergonomické herní červené křeslo s opěrkou nohou COMBAT 3.0

3 259 Kč  s DPH

3 629 Kč

-10%

HUZCOMBAT-3-0-RED

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Kancelářské křesla

Křeslo HUZARO má certifikáty SGS a CE, které potvrzují nejvyšší kvalitu a soulad s mezinárodními standardy. HUZARO COMBAT 3.0 svojí výrobní technologií AIR MESH zajišťuje svěžest, pohodlí a chlad i během mnoha hodin používání. Výklopná, nastavitelná opěrka nohou, která poskytuje nohám stabilní oporu, je tajná super síla Combat 3.0

 

Pokud jste si vybrali HUZARO COMBAT 3.0 udělali jste správně! Proč?

Speciální měkká houba a Thermo-Elastic pěna v kombinaci s materiálem AiR MESH je zárukou nejen správné cirkulace vzduchu. Toto řešení také zajišťuje odpovídající kvalitu a odolnost proti deformaci. Masivní, pevný plášť opěradla z pružného materiálu Nylon FX působí úžasným dojmem. Navíc má speciální vstupní otvory, které podporují cirkulaci vzduchu přes opěradlo, což dává uživateli ještě větší pohodlí a komfort. Funkce SeatRest umožňuje rychlé nastavení opěradla do správného úhlu.

Pevné, dlouhé područky poskytují přiměřenou oporu předloktím a snižují zátěž na ramena a páteř i při mnoha hodinách strávených za počítačem. Područky jsou vyrobeny z měkké houby, odolné vůči deformaci, potažené materiálem příjemným na dotek, což zajistí vysoký komfort a pohodlí. Odolná a spolehlivá konstrukce s nosností až 140 kg. Sedačka je vybavena špičkovou plynovou pákou. Toto řešení v kombinaci se zvedacím mechanismem a mechanismem nastavení opěradla umožňuje libovolně přizpůsobit polohu křesla potřebám uživatele. Pět dvojitých polyuretanovo-gumových koleček zajišťuje snadný pohyb židle a použité materiály chrání podlahu před škrábanci a oděrkami.

 

Specifikace:

Výrobce: HUZARO

Model: Combat 3.0

Certifikáty: SGS

Materiály : síťovina

Konstrukce: Nylon fx

Houba: prodyšná, kombinovaná se studenou pěnou

Doplňující informace: Nastavitelný úhel sklonu s aretací

Mechanismus: TILT Dual

Maximální hmotnost uživatele: 140 kg

  • BarvaČervená