Kvalitní herní křeslo bílé barvy FORCE 2.5

2 699 Kč  s DPH

3 499 Kč

-23%

HUZFORCE-2-5-WHITE-MESH

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivých hráčů a fanoušků nejnovějších technologií.

Množství:

Křeslo HUZARO má certifikáty SGS a CE, které potvrzují nejvyšší kvalitu a soulad s mezinárodními standardy. HUZARO FORCE 2.5 je kategorií herních židlí, jejímž hlavním poselstvím je poskytnout produkt nejvyšší kvality, moderního designu as mnoha dalšími přidanými hodnotami za nejlepší cenu.

 

Proč právě HUZARO FORCE 2.5?

Křeslo je vyrobeno z hrubých, extrémně odolných a měkkých materiálů. Speciální odvětrané plochy zajišťují dokonalé proudění vzduchu. Kvalitní, pevná pěna zaručí vhodný tvar sedáku. Takové řešení zajišťuje svěžest, pohodlí a chlad i během mnoha hodin používání.

Pohodlné opěrky rukou vyrobené z měkkého materiálu odolného vůči deformaci poskytují přiměřenou oporu pro předloktí, snižují zátěž na ramena a páteř. Houpací mechanismus SoftFlex s možností aretace ve vertikální poloze umožňuje správné naklonění zádové opěrky, čímž zajišťuje dostatečné prokrvení a uvolňuje napětí ve svalech.

 

Specifikace:

Výrobce : Huzaro

Model : FORCE 2.5

Certifikáty : SGS

Materiály: Sedák a opěradlo: síťovina Huge Mesh a tkanina XTwill

Mechanismus : Tilt PLUS

Maximální hmotnost uživatele : 140 kg

  • BarvaBílá

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.