Stylový béžový okenní závěs

418 Kč  s DPH

MARZKMA6

Hledáte závěsy, které udělají z vašeho pokoje zcela nové místo? Pořiďte si tento hotový závěs a vychutnávejte si výhled, jaký nemá ve vašem okolí nikdo. Budete v němém úžasu ze živých barev těchto závěsů.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Jednobarevné hotové závěsy


Tyto závěsy jsou inspirovány nejnovějšími módními trendy, které dokážou zaujmout každého i náročného zákazníka. Samotná výroba probíhá moderní technologii, při které je zaručena kvalita a stálost materiálů. Každá vaše návštěva bude ohromená živými barvami a realistickým zpracování a výrobě motivů na závěsech, které doslova vyrážejí dech. Závěs je vyroben z látky velmi příjemné na dotek, která se neleskne, nezadrhává se a neprosvítá. Tyto hotové závěsy jsou vhodné do obýváku, ložnice nebo i pokoje pro či dětského pokoje. Kreativitě se meze nekladou.

Kromě těchto závěsů si v našem eshopu můžete dokoupit i přehozy na postel, povlaky na polštáře a luxusní deky, které Vám budou ladit k těmto závěsem. Záleží jen na Vás, jak si doladíte svůj domov. Moderní design a módní barevné kombinace dodávají krásu celé místnosti. Už Vám nic nebrání být svým vlastním designérem. Závěs můžete nařasit a zavěsit na kolíčky nebo háčky, což Vám umožňuje široká řasící páska. Díky vysoce kvalitním materiálům a solidnímu zpracování je výrobek velmi odolný v průběhu používání, je omyvatelný a snadno se žehlí.
 
Cena je za 1ks (jeden závěs).

Rozměr jednoho závěsu je: Šířka 160 cm a Délka 250 cm

Tolerance rozměrů + / - 3%.


 

 

Závěs jako dárek? Proč ne! Naše elegantní a jedinečné závěsy ohromí každého.

  • BarvaBéžová
  • MotivBez motívu

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.