Zelený závěs na kruhy v rozměru 140 x 250 cm

369 Kč  s DPH

439 Kč

-16%

ROO5902963471871

Hledáte závěsy, které udělají z vašeho pokoje zcela nové místo? Pořiďte si tento hotový závěs a vychutnávejte si výhled, jaký nemá ve vašem okolí nikdo. Budete v němém úžasu ze živých barev těchto závěsů.

Množství:

Tyto závěsy jsou inspirovány nejnovějšími módními trendy, které dokážou zaujmout každého i náročného zákazníka. Samotná výroba probíhá moderní technologii, při které je zaručena kvalita a stálost materiálů. Každá vaše návštěva bude ohromená živými barvami a realistickým zpracování a výrobě motivů na závěsech, které doslova vyrážejí dech. Závěs je vyroben z látky velmi příjemné na dotek, která se neleskne, nezadrhává se a neprosvítá. Tyto hotové závěsy jsou vhodné do obýváku, ložnice nebo i pokoje pro či dětského pokoje. Kreativitě se meze nekladou.

 

Kromě těchto závěsů si v našem eshopu můžete dokoupit i přehozy na postel, povlaky na polštáře a luxusní deky, které Vám budou ladit k těmto závěsem. Záleží jen na Vás, jak si doladíte svůj domov. Moderní design a módní barevné kombinace dodávají krásu celé místnosti. Už Vám nic nebrání být svým vlastním designérem. Díky vysoce kvalitním materiálům a solidnímu zpracování je výrobek velmi odolný v průběhu používání, je omyvatelný a snadno se žehlí.

 

 

100% polyester

 

Rozměr jednoho závěsu je: Šířka 140 cm a Délka 250 cm.

 

Tolerance rozměrů + / - 3%

Vkusná matná tkanina.

Cena je za 1 ks (jeden závěs).

Způsob zavěšení: kovové kroužky na tyč

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaZelená
  • Rozměr140 x 250 cm