Pruhovaný hrnek LOVE

252 Kč  s DPH

LENA-KUB-04

Nezáleží na tom, zda jste kávičkár nebo si ráno dáte raději čaj. Váš den může být pěkný už od začátku, a to tím, do jakého hrnku si ke snídani uděláte oblíbený nápoj. Vyberte si šálek, který Vás vystihuje. Hrnek je vhodný také jako dárek. Každý si přece rád odpočine při vůni kávy nebo čaje.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Hrnky

Chvíle odpočinku a pohody se pro mnohé spojují s hrnkem oblíbeného nápoje a je jedno, jestli je pro Vás synonymem relaxu vůně kávy nebo čaj spojený s čtením knihy. Hrnek, může být také nástrojem, který vysloví osobní vyznání za Vás. Řekněte, že máte rádi své rodiče nebo osobu blízkou prostřednictvím nápisu či potisku na hrnku. Můžete tak velmi jednoduše zpříjemnit pomalé probouzení při snídani či přestávku v práci nejen sobě, ale i lidem, které máte rádi.


V naší nabídce naleznete stylové hrnky vhodné pro každého muže či ženu, ale i hrnky, které jsou potiskem či výrokům konkrétní určeny například mámě či otci. Hrníčky na kávu nebo čaj jsou vhodné pro použití v mikrovlnné troubě. Díky tomu, abyste nápisem, které jsou na šálcích, těšili co nejdéle, se nedoporučuje mýt jejich v myčce.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

Objem hrnku: 320 ml

Neumývat v myčce.

Lze používat v mikrovlnné troubě.

  • BarvaBéžová
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.