Dřevěný domeček pro panenky + nábytek High Berry rezidence ECOTOYS

2 159 Kč  s DPH

2 299 Kč

-6%

MUL4121

Domeček pro panenky je skvělou volbou, pokud sháníte hračku, která rozvíjí fantazii a kreativitu dítěte. Malé princezny si ve svém pokojíčku vytvoří svůj vlastní malý domov, ve kterém budou jejich panenky spokojeně žít. V naší nabídce naleznete plastové či dřevěné domečky pro panenky.

Množství:

Jedinečný domeček pro panenky vyrobený ze dřeva, ideální na hodiny zábavy pro každou holčičku a její kamarádky. Výrobek byl vyroben nejen s důrazem na preciznost zpracování, ale také bezpečnost dětské hry, což potvrzují certifikace. Se složením domečku si nemusíte dělat starosti – celé je to zabaleno v řádně zabezpečené, ozdobné krabici, přehledný návod s obrázky a očíslování všech prvků vám umožní složit domeček rychle a efektivně (doba montáže cca 60 minut). Dům má 3 samostatná podlaží s celkem 4 pokoji - vše dokonale imituje skutečný dům. Každý pokoj je zařízen v jiném stylu, přičemž nábytek ladí s charakterem a účelem místnosti.

Sada obsahuje také sadu 8 kusů nábytku, který lze libovolně stahovat a přestavovat bez jakýchkoli omezení. Nábytek je bez ostrých hran a pokryt barvami bezpečnými pro děti. Díky tlumeným barvám bude domeček dokonale ladit s dětskými pokoji a jistě se rychle stane oblíbenou hračkou.

 

Specifikace:

Materiál: dřevo a MDF

Rozměry: výška: 95 cm, šířka: 53 cm, hloubka: 27 cm

Hmotnost: 11 kg

Pro děti od: 3 let