Houpací síť do zahrady

439 Kč  s DPH

TTH1

Houpací síť se stane skvělým zahradním doplňkem, kde budete rádi trávit svůj čas vyčleněný na odpočinek a relax. Pohodlně si lehněte a nechte se pohltit příjemným "hompáľaním", které Vás navrátí do dětských dob, kdy byla pro nás zážitkem i obyčejná houpačka.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Houpací síť

Houpací síť nebo i "kolébka bohů" - hamaka jak ji zvyknou označovat obyvatelé Latinské Ameriky má svůj původ právě v tomto světovém regionu. Do zemí Evropy pohodlnou síť přivezl právě Kolumbus a od té doby se stala součástí výbavy námořníků, který kolonizovali, ale také objevovaly svět.


My dnes nemusíme být námořníky, abychom si pohodový čas strávený v hamaku mohli vychutnat. Stačí síť zavěsit mezi dva stromy nebo jiné pevné body a nechat se unášet pomalým a relaxačním houpáním, které může sklouznout i do odpoledního spánku. Chvíle oddechu tak posunete na vyšší level. Houpací síť může najít své využití nejen na terase, na zahradě ve stínu stromů, nebo u chalupy, ale oceníte ji i během chladnějších měsíců v pohodlí svého domova. Každé dítě a teenager se potěší takovému přírůstku do svého pokoje, kde si může odpočinout, číst knihy nebo se věnovat hrám.


 

Délka: 200 cm
Šířka: 80 cm

 

Materiál: povraz

 

Tolerance rozměrů je +/- 3%.


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaKrémová
  • MotivAbstraktní vzor

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.