Světle šedé hotové okenní závěsy k přehozem

779 Kč  s DPH

MARZKMA-003

Hledáte závěsy, které udělají z vašeho pokoje zcela nové místo? Pořiďte si tento hotový závěs a vychutnávejte si výhled, jaký nemá ve vašem okolí nikdo. Budete v němém úžasu ze živých barev těchto závěsů.

Množství:


Tyto závěsy jsou inspirovány nejnovějšími módními trendy, které dokážou zaujmout každého i náročného zákazníka. Samotná výroba probíhá moderní technologii, při které je zaručena kvalita a stálost materiálů. Každá vaše návštěva bude ohromená živými barvami a realistickým zpracování a výrobě motivů na závěsech, které doslova vyrážejí dech. Závěs je vyroben z látky velmi příjemné na dotek, která se neleskne, nezadrhává se a neprosvítá. Tyto hotové závěsy jsou vhodné do obýváku, ložnice nebo i pokoje pro či dětského pokoje. Kreativitě se meze nekladou.

Kromě těchto závěsů si v našem eshopu můžete dokoupit i přehozy na postel, povlaky na polštáře a luxusní deky, které Vám budou ladit k těmto závěsem. Záleží jen na Vás, jak si doladíte svůj domov. Moderní design a módní barevné kombinace dodávají krásu celé místnosti. Už Vám nic nebrání být svým vlastním designérem. Závěs můžete nařasit a zavěsit na kolíčky nebo háčky, což Vám umožňuje široká řasící páska. Díky vysoce kvalitním materiálům a solidnímu zpracování je výrobek velmi odolný v průběhu používání, je omyvatelný a snadno se žehlí.
 
Cena je za 1ks (jeden závěs).

Rozměr jednoho závěsu je: Šířka 160 cm a Délka 250 cm

Tolerance rozměrů + / - 3%.


 

 

Závěs jako dárek? Proč ne! Naše elegantní a jedinečné závěsy ohromí každého.

  • BarvaŠedá
  • MotivBez motívu

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.