Elektrické sálavé topení PM-GPC-2500DL

1 539 Kč  s DPH

POWPM1248

POWERMAT PM-GPC-2500DL Elektrický sálavý ohřívač. Rychlý ohřev, bezpečnost, mobilita, energetická účinnost, bezúdržbové.

Množství:

2000W sálavé topení je typ topného zařízení, které má několik výhod, díky kterým je oblíbenou volbou v mnoha aplikacích. Zde jsou některé z výhod spojených s tímto typem ohřívače:

Rychlý ohřev: díky vysokému výkonu 2000W dokáže sálavé topení rychle vytopit místnost, což je zvláště efektivní, když je potřeba místnost rychle vytopit.

Bezpečnost: Elektrické radiální ohřívače jsou často považovány za bezpečné, protože nevyžadují použití otevřeného ohně nebo hořáků. Rovněž nevylučují škodlivé látky, které mohou být důležité pro kvalitu vzduchu v místnosti.

Mobilita: Elektrické sálavé ohřívače jsou obvykle lehké a přenosné, což umožňuje jejich snadné přemístění z jedné místnosti do druhé v závislosti na aktuálních potřebách. Také nevyžadují instalaci, takže se snadno používají.

Energetická účinnost: Elektrické sálavé ohřívače mohou být energeticky účinné, zejména pokud využívají technologie, jako jsou termostaty, které umožňují přesné řízení teploty a spotřeby energie.

Bezúdržbové: Elektrická topidla, včetně sálavých topidel, obvykle vyžadují minimální údržbu. Nevyžadují údržbu spalovacího ani palivového systému, což může značně usnadnit jejich provoz.

 

Specifikace:

Napájení: 230V/50Hz

Nastavení výkonu: 500W / 1000W / 2000W

Topné těleso: ZLATÁ žárovka s wolframovým vláknem

Ovládání výkonu: ano

Filamentový kryt: ano

Ochrana proti přehřátí: ano

LCD displej: ano

Třída ochrany: IP55

Typ vytápění: infračervené

Čistá hmotnost: 2,5 kg

Černá barva

Rozměry zařízení: 76 x 12 x 8 [cm]

Ovládání výkonu


Balíček obsahuje:

Elektrické sálavé topení

Sada šroubů pro montáž na stěnu