Pohodlné dětské herní křeslo s motivem SPIDERMAN

2 859 Kč  s DPH

3 399 Kč

-16%

HUZRANGER-1-0-SPIDE

Na takovém křesle chcete sedět! Křeslo je nejdůležitějším kusem nábytku v každém dětském pokoji. Studium, provádění domácích úkolů, počítačové hry a další činnosti za stolem jsou velmi časově náročné. Proto je důležité poskytnout dítěti přiměřený komfort. Herní židle z naší nabídky nejen skvěle vypadá, ale stará se io správné držení těla.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Herní křesla

HUZARO RANGER je řada herních židlí určená pro nejmladší fanoušky počítačových her. Model Ranger 1.0 je nejmenší křeslo v naší nabídce, které umožní mladším dětem pohodlné sezení při oblíbených hrách. Sedačka Ranger 1.0 je malý model s velkým potenciálem. Všechny přednosti herní židle Huzaro jsou nyní dostupné také v mini verzi! Křeslo bude vhodné pro děti s výškou od 80 cm do 150 cm.

 

Čalounění křesla je vyrobeno z látek XtWill (odolnost, snadné čištění) a látky Huge Mesh, která díky své síťované konstrukci zajišťuje nejlepší cirkulaci vzduchu v místech, kde se židle potýká s tělem. Při každém kroku pamatujeme na to, že dětská židle musí nejen skvěle vypadat, ale také dobře fungovat. Používáme pouze materiály od našich důvěryhodných dodavatelů. Kostra křesla je vyrobena z přírodního materiálu Timber FX, který zaručuje bezpečnost a odolnost. Kvalita našich produktů je pro nás klíčová. Provádíme pravidelné kontroly, abychom zajistili, že všechny sedačky Huzaro jsou vždy na nejvyšší úrovni kvality. Pohodlné područky jsou vyrobeny z měkkého materiálu odolného vůči deformaci a umožňují vám pohodlně si opřít ruce. Područky poskytují přiměřenou oporu pro předloktí, snižují zátěž na ramena a páteř.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: Ranger 1.0 Spider Mesh

Certifikáty: SGS

Materiály: síťovina, tkanina XTwill

Konstrukce: Dřevo FX

Doporučená výška: 80 – 150 cm

Mechanismus: Tilt Direct

Pohon: plyn

Maximální hmotnost uživatele: 130 kg