Herní křeslo v bílo-černé barvě COMBAT 8.0 WHITE

5 319 Kč  s DPH

5 899 Kč

-10%

HUZCOMBAT-8-0-WHITE

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivé hráče a fanoušky nejnovějších technologií.

Množství:

Nemusíte si vybírat. Combat 8.0 je křeslo, které svým designem a funkčností uspokojí jak náruživé hráče, tak náročné kancelářské pracovníky a manažery. Díky mnoha možnostem nastavení lze židličku snadno přizpůsobit individuálním požadavkům.

Co vám nabízí herní křeslo COMBAT 8.0 WHITE?

Navrženo s důrazem na nejmenší detaily má množství funkčních řešení, která podporují správné držení těla a chrání páteř. Šikovná kombinace kvalitních materiálů a speciálního designu zajišťují odolnost a výbornou cirkulaci vzduchu. Speciálně profilovaná konstrukce židle zajišťuje pohodlí, správně vyrovnává páteř a tím příznivě působí na pociťovanou únavu. Combat 8.0 je ergonomická herní židle, která bere vaše pohodlí vážně. Opěradlo židle je vyrobeno z pružných materiálů, které se přizpůsobí osobě sedící v křesle.

V místech přilnutí těla k opěradlu je použita speciální, vyztužená, síťovina, která zajišťuje co nejlepší cirkulaci vzduchu. Toto řešení zaručuje svěžest, pohodlí a chlad i během mnoha hodin používání. Detaily dělají rozdíl! Proto byl COMBAT 8.0 WHITE dotvořen materiálem imitujícím uhlíková vlákna. Křeslu dodává herní charakter, ale zároveň je mimořádně praktický pro používání - usnadňuje udržování křesla v čistotě. Pohodlné opěrky plně nastavitelné 4D. Vyrobeno z měkkého materiálu odolného vůči deformaci.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: COMBAT 8.0 WHITE

Certifikáty: SGS

Materiály: Nylonová síťovina, PU HD kůže

Konstrukce: ocel, nylon fx

Mechanismus: Tilt Advance

Doplňující informace: Nastavitelný úhel sklonu s aretací

Maximální hmotnost uživatele: 140 kg

  • BarvaBílá