Herní křeslo v černé barvě COMBAT 8.0 CARBON

5 319 Kč  s DPH

5 899 Kč

-10%

HUZCOMBAT-8-0-CARBON

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivé hráče a fanoušky nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Herní křesla

Nemusíte si vybírat. Combat 8.0 je křeslo, které svým designem a funkčností uspokojí jak náruživé hráče, tak náročné kancelářské pracovníky a manažery. Díky mnoha možnostem nastavení lze židličku snadno přizpůsobit individuálním požadavkům.

Co vám nabízí herní křeslo COMBAT 8.0 CARBON?

Navrženo s důrazem na nejmenší detaily má množství funkčních řešení, která podporují správné držení těla a chrání páteř. Šikovná kombinace kvalitních materiálů a speciálního designu zajišťují odolnost a výbornou cirkulaci vzduchu. Speciálně profilovaná konstrukce židle zajišťuje pohodlí, správně vyrovnává páteř a tím příznivě působí na pociťovanou únavu. Combat 8.0 je ergonomická herní židle, která bere vaše pohodlí vážně. Opěradlo židle je vyrobeno z pružných materiálů, které se přizpůsobí osobě sedící v křesle.

V místech přilnutí těla k opěradlu je použita speciální, vyztužená, síťovina, která zajišťuje co nejlepší cirkulaci vzduchu. Toto řešení zaručuje svěžest, pohodlí a chlad i během mnoha hodin používání. Detaily dělají rozdíl! Proto byl Combat 8.0 Carbon Black dotvořen materiálem imitujícím uhlíková vlákna. Křeslu dodává herní charakter, ale zároveň je mimořádně praktický pro používání - usnadňuje udržování křesla v čistotě. Pohodlné opěrky plně nastavitelné 4D. Vyrobeno z měkkého materiálu odolného vůči deformaci.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: Combat 8.0 Carbon Black

Certifikáty: SGS

Materiály: Nylonová síťovina, PU HD kůže

Konstrukce: ocel, nylon fx

Mechanismus: Tilt Advance

Doplňující informace: Nastavitelný úhel sklonu s aretací

Maximální hmotnost uživatele: 140 kg

  • BarvaČerná