Kvalitní herní křeslo v šedém provedení FORCE 4.7

2 969 Kč  s DPH

3 399 Kč

-13%

HUZFORCE-4-7-WHITE-MESH

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených před počítačem. Dynamický design splňuje vkus vášnivé hráče a fanoušky nejnovějších technologií.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Herní křesla

Model křesla Force 4.7 je zaměřen hlavně na pohodlí při dlouhé hře či práci, ale dbalo se také na jedinečný vzhled. Kombinace osvědčených řešení jako je mechanismus Tilt Dual se svěžím designem.

Co vám nabízí herní křeslo Force 4.7?

FORCE 4.7 WHITE MESH je křeslo, které se zaměřuje na pohodlí. Ergonomické sedátko, výklopná opěrka nohou, sklopná opěrka zad – to je soubor funkcí, které vám umožní skutečně relaxovat i při práci nebo studiu. Křeslo vyrobené z prodyšných odolných látek má ještě jednu velkou výhodu – jednoduše vypadá skvěle. Šikovné spojení hraní s elegancí z něj činí dokonalý doplněk do pokoje pro teenagery i do domácí kanceláře. Za kvalitu židle vděčí pečlivě navrženým detailům. FORCE 4.7 WHITE MESH spojuje praktičnost tmavého materiálu s agresivitou a elegancí karbonových vložek.

Celá je vyrobena z osvědčené látky XTwill, která zaručuje odolnost a příjemný pocit na dotek. Polyuretanovo-gumová dvojitá kolečka o průměru 50 mm ochrání podlahu před škrábanci a odřeninami. Kovová konstrukce zajišťuje, že poloha židle bude vždy správně přizpůsobena tělu, rovněž zajišťuje stabilitu a odolnost celé konstrukce s nosností do 140 kg.

 

Specifikace:

Výrobce: Huzaro

Model: FORCE 4.7 WHITE MESH

Certifikáty: SGS

Materiály: tkanina XTwill, tkanina HugeMesh

Konstrukce: Ocel

Doplňky: Polštář na krk, bederní polštář

Mechanismus: Tilt Dual

Maximální hmotnost uživatele: 140 kg

  • BarvaŠedá