Herní křeslo s army potiskem COMBAT 5.0 ve vysoké kvalitě

3 559 Kč  s DPH

3 969 Kč

-10%

HUZCOMBAT-5-0-CAMO

Naše herní křesla jsou kombinací nejlepších materiálů a funkčních řešení, čímž zaručují pohodlí i během mnoha hodin strávených u počítače. Dynamický design splňuje vkus vášnivé hráče a fanoušky nejnovějších technologií.

Množství:

Herní křeslo COMBAT 5.0 je nejnovějším řešením pro všechny náruživé hráče a fanoušky nových technologií, kteří dbají na pohodlí během dlouhých hodin hraní nebo práce u počítače. Combat 5.0 se vyznačuje materiálem, který zajišťuje nejlepší cirkulaci vzduchu.

 

Proč zvolit právě HUZARO COMBAT 5.0?

Technologie Air Mesh kombinuje atraktivní design s nejkvalitnějšími materiály a pěnami, které zajišťují dokonalé proudění vzduchu. Toto řešení zajišťuje svěžest a pohodlí i během mnoha hodin používání. Speciální měkká houba a Thermo-Elastic pěna v kombinaci s materiálem Air Mesh je zárukou nejen správné cirkulace vzduchu, toto řešení také zajišťuje odpovídající kvalitu a odolnost proti deformaci. Extrémně odolný a flexibilní materiál Nylon FX činí židli stabilní a trvanlivou nakolik umožňuje správné tvarování židle.

 

Očekáváte pohodlí a komfort, nebo je pro vás hra chvílí odpočinku? Výklopná opěrka nohou vám umožní pohodlné vystření nohou, relax a odpočinek. Skvělá je také funkce opěrky nohou v kombinaci se sklopným opěradlem. Funkce SeatRest umožňuje rychlé nastavení opěradla do správného úhlu. Uživatelé Huzaro Combat 5.0 White si mohou dovolit chvíli úplné relaxace, uvolnění svalů a dokonce i zdřímnout si na křesle. Pevné, dlouhé područky poskytují přiměřenou oporu předloktím a snižují zátěž na ramena a páteř i při mnoha hodinách strávených za počítačem. Područky jsou vyrobeny z měkké houby, odolné vůči deformaci, potaženy materiálem příjemným na dotek, což zajistí vysoký komfort a pohodlí.

 

Specifikace:

Výrobce: HUZARO

Model: Combat 5.0 Camo

Certifikáty: SGS

Materiály: Nylonová síťovina

Konstrukce: Nylon fx

Mechanismus: Tilt Dual

Pohon: plyn

Maximální nosnost: 140 kg