Moderní přehozy na postele s lapačem snů

799 Kč  s DPH

ROONARZ-SH-3

Uvažujete jak si vynoviť Vaši ložnici za pár sekund a bez nákladných investic nebo potřebujete rychle zakrýt Vaši postel pro případ, že přijde návštěva? Zde je řešení. Přehozy a přikrývky na postel v originálním designu Vám v tom pomohou.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Francouzské přehozy na postel s potiskem

Přinášíme Vám řešení v podobě luxusních a moderních přehozů na postele, ke kterým si můžete doobjednat i doplňky jako jsou polštáře, teplé deky, ložní povlečení nebo závěsy. Materiál, který se používá k výrobě těchto přehozů je vysoce kvalitní, prodlužuje životnost a stálost přehozu, je odolný, nežmolkuje se, nezadrhává se a je příjemný na dotek. I při opakovaném balení, vybalování a následném používání se přehoz nepomačká.
 
Celý přehoz je zabalen v plastovém obalu (plastové tašce s ručkou), která je skladná. Díky tomuto balení můžete přehoz použít i jako skvělý dárek nebo překvapení pro vaše blízké. Dá se jednoduše skladovat a přenášet. Pokud si chcete postel zaházet několika polštáři, můžete si je u nás doobjednat. V našem eshopu vám nabízíme kromě přehozů na postel i celou řadu dalších doplňků do domácností, kterými si můžete elegantně a hlavně rychle z pohodlí domova barevně doladit vaši ložnici nebo obývací pokoj.
 
Neustále se Vám snažíme přinášet nové vzory plné barev a jedinečný styl, takže každý produkt, který si u nás zakoupíte je unikátní.

 

šířka 200 x délka 220 cm

šířka 220 x délka 240 cm

 

100% mikrovlákno

 

Tolerance rozměrů + / -3%

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaŠedá
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.