Tmavošedé francouzské hřejivé deky se světle šedým lemováním 125x150 cm

499 Kč  s DPH

ROOKOC-WABY--3

Hledáte deku, která Vám zpříjemní sychravé večery před televizí nebo při čtení knihy? Naše deky z francouzské kolekce Vás určitě okouzlí svou nezaměnitelnou měkkostí, hřejivostí a lehkostí. Deka je i stylovým doplňkem na gauč, který můžete použít ve vlastním obývacím pokoji, ale poslouží také jako moderní dárek, kterým zaručeně překvapíte.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Francouzské deky na postel


Obohaťte svůj obývák stylovými a hřejivými francouzskými dekami. Potřebujete ochránit sedačku před rychlým zničením nebo skvrnami? Deku můžete použít i jako přehoz na gauč nebo křeslo. Výjimečně jemné plédy Vám padnou hned do oka a po zakoupení se jejich nebudete chtít vzdát. Kvalitní materiál Vám zaručeně nebude pouštět vlákna, po vyprání neztratí na své kvalitě a ani zbarvení, takže deka Vám vydrží několik let a nebudete mít starosti se zakoupením nové. Své využití může najít i jako přikrývka pro miminka a děti do kočárku.

 

Rozměr: šířka 125 x délka 150 cm

Materiál: 100% polyester

 

 

Deka se může stát pro Vás i skvělým tipem na vánoční nebo narozeninový dárek, se kterým vůbec nic nezkazíte, naopak, uděláte velkou radost.

  • BarvaŠedá
  • MotivBez motívu

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.