Kojenecké osušky krémové barvy

269 Kč  s DPH

MARRDI-8

Prostý koupel. Každodenní rutina, která se s dětskými ručníky a osuškami stane pro Vaše děti potěšením. Jejich pokožka si bez pochyby zaslouží to nejlepší v podobě kvalitních materiálů. Osušky a ručníky z naší nabídky Vás jistě ohromí svou savostí. Výběr rozměrů a barev je již na Vás.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Dětské osušky a ručníky


Osušky a ručníky jsou tím, s čím naše pokožka přichází do kontaktu hned po vykoupání. Proto bychom výběru měli věnovat pozornost, kterou si zaslouží. Zájem o jejich správný výběr by měl být o to větší, pokud jde o jemnou, dětskou pokožku. Vyberte si z naší nabídky kvalitních, bavlněných osušek a ručníků s motivy, které si děti zamilují na první pohled. Naše produkty jsou příjemné na dotek a vyznačují se výbornými sacími schopnostmi. S nimi se již nemusíte obávat toho, že po vyprání, se jejich barva změní na fádní a vybledlou. Využít je můžete nejen doma v koupelně, ale i po dovádivém koupání v bazénu nebo u moře. Bohužel nevíme Vám zaručit, že je nebudete svým dětem závidět. Při těchto ručnících či osuškách se budete chtít i Vy vrátit zpět do dětských časů a zažívat tak příjemný pocit hebkého objetí. Bezstarostný svět Vašich ratolestí můžete rozšířit i ložním povlečením a přehozi. Vybrat si můžete ze široké nabídky rozměrů, barev a motivů, které najdete na naší stránce.

 

Upozorňujeme, že barvy jsou zobrazovány dle individuálního nastavení Vašeho počítače.

Tolerance rozměrů je +/- 3%.

Materiál: 100% bavlna


 

Potěšte své dítě osuškou nebo ručníkem s oblíbeným motivem, který se mu bude líbit natolik, že se bude těšit na každý koupel.

  • BarvaBéžová
  • MotivDětský

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.