Dětské nástěnné hodiny tichý chod

960 Kč  s DPH

FLEZ110-7

Každý z nás má pravděpodobně hluboko v paměti uložené hodiny, na kterých se ještě v dětství učil poznávat čas. Vytvořte takové milé vzpomínky i Vašim dětem. Hodiny na zeď s dětskými motivy a vzory potěší dokonce i nás, dospělé, už na první pohled.

Množství:

Dětské nástěnné hodiny by měly patřit k výbavě každého dětského pokoje. Právě, když jsou děti malé, získávají základní představu o čase, od níž pak závisí to, jak s časem budou pracovat v budoucnosti. Nástěnné hodiny do dětského pokoje jsou také důležitým prvkem v období, kdy se děti učí poznávat čas. V takovém případě pro ně budou hodiny s dětským motivem určitě zajímavější a lákavější než obyčejné nástěnné hodiny zavěšené například v kuchyni. 


Dětské ručičkové hodiny z naší nabídky jsou vybaveny mechanismem, který zajišťuje jejich tichý chod. V dětském pokoji tak nebude slyšet zbytečné tikání, které by mohlo Vaše dítě při spánku vyrušovat. Hravé vzory a tvary hodin na stěnu dětského pokoje potěší Vaše ratolesti i tehdy, když jim je darujete k svátku jako překvapení.

 


Šířka: 25 cm

Výška: 28 cm

Tloušťka: 3 mm

 

 

Materiál hodin sestává z akrylového skla, které obsahuje i lesk. Je velmi podobný klasickému sklu, s tím rozdílem, že je podstatně lehčí. Při výrobě se dbá na přesnost, důkladnost a preciznost.


llll


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

Hodiny obsahují hodinový mechanismus, ve kterém je osazeno moderní elektronické zařízení, které zajišťuje tichý chod - bez efektu tikání. Součástí balení je i baterie typu AA.


bbbb


Hodiny na pohyb kyvadla používají moderní mechanismus, který je poháněn samostatnou baterií typu AA. Na rozdíl od kyvadel starého typu je toto kyvadlo tiché. Vzhledem ke skutečnosti, že kyvadlový pohon je od mechanismu hodin oddělen, možnost zastavení kyvadla neovlivňuje přesnost hodin.


 

Při balení hodin se klade důraz na to, aby nedošlo k poškození a zboží Vám bylo doručeno bez chyb. Každý produkt je zabalen v hrubé kartónové krabici.

 
ttt
  • BarvaOranžová
  • MotivDětský

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.