Nalepovací zrcadla na stěnu srdíčka

815 Kč  s DPH

FLEL151A

Dětský svět je pro nás dospělé často tajemnou záhadou. I přesto s jistotou víme, že zajímavé dekorace na stěnách dětského pokoje malých lidiček vždy potěší. Hvězdičky, kytičky, letadélka ale i motivy zvířat. To vše do dětského pokoje nepochybně patří.

Množství:

Dětský pokoj má svá specifika, kterými se liší od všech ostatních pokojů ve Vašem domě či bytě. Místnost, která se stává královstvím pro naše nejmenší, je často plná doplňků, ozdob a dekorací. Do takového dětského světa Vám přinášíme nový vítr v podobě dětských dekoračních zrcadel. Nalepovací zrcadla, které najdete v naší nabídce, jsou vyrobeny z akrylového skla. To znamená, že oproti klasickým zrcadlům jsou lehčí a jsou také nerozbitné. Manipulace, jakož i jejich umístění v dětském pokoji je tak bezpečné a nemusíte se obávat žádných střepů.


Aplikace dekorativních zrcadel do dětského pokoje je zcela jednoduchá a dokonce k tomu nepotřebujete žádné nářadí. Speciální lepicí páska, kterou se tato zrcadla na stěnu lepí, je součástí balení. Dětské motivy těchto bytových doplňků potěší každého prcka. Snad každý z nich by v pokoji chtěl mít oblohu plnou letadel či louku plnou květin.


Šířka srdíčka: 4 cm
Výška srdíčka: 4,5 cm
Tloušťka: 3 mm
Počet dílů: 50



Dekorativní zrcadla jsou vyrobeny z italského akrylového skla. Zrcadla jsou lehké, nerozbitné a odraz v nich je mírně zkreslený. Tyto zrcadla jsou vhodné pouze pro dekorační účely.


vvvvv


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

Ochrana materiálu a montáž: zrcadlo na stěnu aplikujete jednoduše, a to pomocí silné oboustranné lepicí pásky, která je umístěna na zadní straně zrcadla. K tomu, abyste dosáhli dokonalý a přesný ornament Vám pomůže šablona a návod, který najdete v balení. Na povrchu zrcadla je také nalepena ochranná fólie, díky které se zrcadlo v krabici nijak nepoškrábe. Po umístění zrcadla na stěnu doporučujeme tuto ochrannou fólii ze zrcadla odlepit.

 

www

 

Balení: dáváme si záležet na tom, abyste zboží, které si objednáte, obdrželi bez poškození. Zrcadla proto balíme do hrubé kartónové krabice.

 

xxx

  • MotivDětský