Dívčí batoh červené barvy se zajíčkem

335 Kč  s DPH

PLE-4

Dětské batohy jsou ideálním praktickým pomocníkem při cestování s Vaším dítětem. Chlapci si do batůžku rádi odloží oblíbené autíčko, dívky si rady přibalí malou panenku. Pokud Vy zase připravíte svačinu, věřte, že jim bude více chutnat pokud chlebíček, nebo láhev s vodou vyberete z jejich milovaného batůžku.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Dětské batohy

Maminky, pokud se Vašemu dítěti nechce chodit ráno do školky, nechte ho ať si sbalí malou hračku do milého batohu a proměňte tak obyčejnou ranní cestu na zajímavý výlet. Vašemu hubeňourovi tyto batohy ideálně sednou na záda, a to díky nastavitelné délce šlí. To také zaručí, že oblíbený batoh bude nošen i když dítě troška vyroste, protože dětičky rostou rychleji než my, dospělí. Při cestování s tímto batůžkem si díky jednoduchému zapínání na zip Vaše děti mohou snadno vybírat a odkládat hračky podle toho, s čím se chtějí zrovna hrát. Díky praktickému oušku na vrchu batohu jej můžete snadno přenést nebo zavěsit na věšák.

Batohy pro děti, které najdete v nabídce mají krásné barvy, které při ošetřování nevyblednou a neztratí na pestrosti. Součástí přední strany batůžků jsou plyšové hračky, při kterých se očka malých dětí ihned rozzáří.


Upozorňujeme, že barvy jsou zobrazovány dle individuálního nastavení Vašeho počítače.

Rozměr: 30x30 cm

  • BarvaČervená
  • MotivDětský

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.