Deka z mikrovlákna v tyrkysové barvě

535 Kč  s DPH

RICKY T

Hledáte deky, přehozy nebo plédy které Vám zpříjemní chladné večery, nebo relax při čtení knihy? Naše luxusní deky Vás jistě okouzlí. Jsou jemné, měkké a příjemné na dotek. Můžete je využít i jako deky na sedačku, denní deku na postel nebo na křeslo. Deky z mikrovlákna mohou být i skvělým dárkem pro Vaše blízké.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Deky

Obohaťte svůj obývák stylovými a luxusními dekami. Chcete ochránit Vaši sedačku nebo křeslo? Pak je můžete využít jako deky, přehozy nebo plédy na gauč, sedačku nebo křeslo.   Pestrá škála barev Vám umožňuje vybrat si vhodný odstín, se kterým Váš pokoj bude vypadat sladěně a vkusně. 


Výjimečně teplé deky si rychle oblíbíte a po zakoupení se jich nebudete chtít vzdát. Deku z mikrovlákna můžete klidně využít i jako dekorační přehozy a deky na postel, díky kterému ložnice nebo dětský pokoj bude vypadat každý den upraveně. Plédy a deky z kvalitního materiálu Vám zaručeně nebudou pouštět vlákna, po vyprání neztratí na své kvalitě a ani zbarvení, takže Vám vydrží několik let a nebudete mít starosti se zakoupením nové.


 

100% mikrovlákno

 

Šířka 180 cm x délka 200 cm

Šířka 200 cm x délka 220 cm

 

Tolerance rozměrů + / - 3%

Deka je měkká, pohodlná, a příjemná na dotek.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaZelená
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.