3D přikrývka na jednolůžko v modro růžové barvy

860 Kč  s DPH

MOWMM69

Hledáte deku, která Vám vyrazí dech pokaždé, když se na ni podíváte? Chcete přinést barvy a jedinečný prvek do svého pokoje? Tak pak deka s živým 3D vzorem je tím správným řešením. Můžete ji použít jako přehoz na postel, křeslo či gauč nebo se do ní můžete i zavinout a zpříjemnit si chladnější večer.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Deky na postel 3D motiv


Obohaťte svou ložnici stylovými a hřejivými dekami. Chcete zakrýt postel jedinečným a moderním designérským kouskem, díky kterému bude Vaše ložnice nebo dětský pokoj vypadat každý den upraveně? Deku můžete použít i jako přehoz na gauč nebo křeslo. Pestrá škála více než 30-ti 3D barevných, zářivých a živých motivů Vám umožňuje vybrat si vhodnou přikrývku, se kterou Váš pokoj bude působit sladěně a vkusně. Výjimečně příjemné a načechrané deky Vám padnou hned do oka a po zakoupení se jejich nebudete chtít vzdát. Deka z kvalitního materiálu Vám zaručeně nebude pouštět vlákna, po vyprání neztratí na své kvalitě a ani zbarvení a zaokrouhlený lem na rozích dopomůže zvýraznit celkový 3D efekt. Akrylová přikrývka je zabalena v plastovém obalu, který Vám usnadní její skladování nebo přenos.

 

Materiál: 100% polyester (akryl)

Rozměr: šířka 155 x délka 220 cm

Tolerance rozměrů: +/- 3 cm

Váha deky: 1,75 kg

Váha zabalené deky: 2,25 kg

 

 

Deka se může stát pro Vás i skvělým tipem na vánoční nebo narozeninový dárek, se kterým vůbec nic nezkazíte, naopak, uděláte velkou radost.

  • BarvaModrá
  • MotivAbstraktní vzor

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.