Zrcadlo na zeď kameny

3 169 Kč  s DPH

FLEL201B

Zrcadlo se kdysi používalo jen k tomu, abychom si prohlédli jak vypadáme či všechno, co máme na sobě spolu pěkně ladí. Dekorační zrcadla, která si v interiéru rozmístíte tak, jak se Vám to líbí, mohou také Váš domov speciálním způsobem doladit a zpestřit.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Dekorační zrcadla na zeď

Zrcadlo je dekoračním prvkem, který vynikne v každé domácnosti. Jeho čtvercové a obdélníkové tvary můžete kombinovat a také z nich na stěně vyskládat různé ornamenty. Tím, že se tato zrcadla na stěnu nevěšují klasickým způsobem, ale lepí se na ni speciální lepicí páskou, která je součástí balení, nezůstávají po nich žádné nežádoucí díry ve stěně. Obavy, že zrcadlo se uvolní, spadne a rozbije se jsou zbytečné. Tato zrcadla jsou totiž vyrobena z akrylového skla, které je oproti klasickému sklu mnohem lehčí a nerozbitné. Dekorovat jimi klidně můžete i dětský pokoj, aniž by tam bylo jakékoli riziko poranění.


Dekorační zrcadla jednodušších vzorů, ale také zajímavých motivů lze umístit v každém koutě Vaší domácnosti. Snad neexistuje místo, kam by se nehodily. Zrcadla udělají ve Vašem interiéru divy, opticky jej oživí, zvětší, dodají mu moderní vzhled. Vše, aniž by to zatížilo Vás či Vaši peněženku.


Rozměry:

Šířka 140 cm

Výška: 70 cm

Tloušťka: 3 mm

 

Dekorativní zrcadla jsou vyrobena z italského akrylového skla. Zrcadla jsou lehká, nerozbitná a odraz v nich je mírně zkreslený. Tato zrcadla jsou vhodná pouze pro dekorační účely.

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy podle individuálních nastavení.


Ochrana materiálu a montáž: zrcadlo na zeď aplikujete jednoduše, a to pomocí silné oboustranné lepicí pásky, která je umístěna na zadní straně zrcadla. K tomu, abyste dosáhli dokonalého a přesného ornamentu Vám pomůže šablona a návod, který naleznete v balení. Na povrchu zrcadla je také nalepena ochranná fólie, díky které se zrcadlo v krabici nepoškrábe. Po umístění zrcadla na zeď doporučujeme tuto ochrannou fólii ze zrcadla odlepit.

 

Balení: dáváme si záležet na tom, abyste zboží, které si objednáte, obdrželi bez poškození. Zrcadla proto balíme do hrubé kartonové krabice.